Најновије

ГОВОР МРЖЊЕ МИЛОВОГ АКАДЕМИКА: "СПЦ је парамилитарна шовинистичка паланка која заједно са Србијом и руским шпијунима ради против ЦГ!

Члан Дукљанске академије наука и уметности и некадашњи председник УЛУЦГ Рајко Тодоровић Тодор тврди да је црногорска власт одговорна за паљење националне заставе у Будви.

Рајко Тодоровић Тодор (Фото: Јутјуб)

“Црногорска власт се понаша, а и раније се понашала као оних Вучићевих 1.000 полицајаца који су наводно обезбеђивали црногорску амбасаду у Београду, а уствари су обезбеђивали паљење црногорске заставе. Црногорске заставе не пале и раскубају малолетници и малоумници – они су само трагични извршитељи налога парамилитарне шовинистичке паланке, која себе назива Српском црквом, затим српска власт са руским шпијунским кордонима и све то потпомогнуто домаћом пестокупљевином и башибозлуком окупљених у неколико профашистичких партија”, казао је Тодоровић.

Он је наставио са мржњом према СПЦ.

“Питам се само докле ово можемо трпети. Многе ствари су пропуштене на време да се уради. Ово се нигдее не би могло дешавати, ни у једној европској земљи сем у Црној Гори”, истакао је Тодоровић.

Прочитајте ОВДЕ шта је признао Мило Ђукановић.

Извор: Побједа/ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА