Најновије

ДОВЕДИТЕ ЈЕ ДО ВРХУНЦА: Тајне које ће вас одвести на пут успеха

Међу омиљеним сексуалним играчкама за оргазам ваше жене, постоји и она која се налази на крају ваше руке. Желите доказ? Прочитајте даље.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Шта оне (стварно) желе

Мушкарци користе прсте из два разлога: (1) као кратки прелаз у однос – готово као обавеза – и (2) провера довојне “подмазаности”. Али, момци, жене желе више.. Наредних неколико савета о конкретним сценаријима, писале су жене. Проучите их..

Под тушем

Многе жене су се изјасниле да је изузетно сензуално када им мушкарац пере косу. Утрљавањем шампона у власиште, ослобађа се напетост и омогућава мушкарцу да се фокусира искључиво на тело, а не на листу обавеза коју би требало испунити. Након што јој исперете косу, намажите је од главе до пете. Антиалергијски гел за туширање не иритира кожу. Уживајте у томе да рукама прелазите преко њених рамена, груди, бутина и задњице.

Једном руком овлажите подручје карлице кружним покретима, а другом масирајте задњицу. Када глава почне да се клати од задовољства, ставите подлактицу између њених ногу и гурните је напред-назад, стимулишући читаву вулву. Подстакните је да се креће, да се побрине за успостављање ритма и притиска који су јој потребни да би постигла оргазам.

На каучу

Док гледате телевизију, примените масажу стопала која би постепено прешла на читаво тело. Кад вам руке дођу до пазуха, телевизор треба искључити, а усне додирнути њене. Подигните јој кошуљу и пољубите је у стомак, а затим се усредсредите на скидање панталона. Пољубите брдовиту Венеру нежно док језик допире до клиториса. И ту би требало да се укључе ваше руке – не расправљајте се: недавно аустралијско истраживање показало је да је комбинација уста и руку најсигурнији начин да дођете до оргазма.

Многе жене више воле да се стимулишу око клиториса. Негујте неколико тачака. Уметните кажипрст друге руке у вагину и оставите га тамо док настављате да стимулише клиторис. Комбинујте орални секс и ову двоструку технику док не откријете шта је доводи до лудила.

У ауту

Деонице пута за заустављање, најбоље су паузе у сред вожње. Најбоље је да пронађете одговарајуће место да паркирате. Шта онда? Лагано клизните руком низ бутину, почевши од дна и померајте све ближе и ближе пулсирајућем месту, између њених ногу. Затим подигните руку мало више и наслоните длан на обруч Венере. И задржите га тамо. Посматрајте пејзаж. Наизменично мазите прстима цело подручје вагине, окружујући клиторис, користећи кружне покрете. Чим је гола од струка према доле, помичите влажан прст преко клиториса, стимулишући га покретом бочно у страну (од гланса клиториса појављују се два набора коже који се спуштају до отвора вагине). Ако изгледа као да ће достићи оргазам, немојте престати. Следећи на реду за награђивање сте ви.

Свака здрава љубавна веза треба да има ових 7 врста секса. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Men’s Health

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА