Најновије

СИНЕПЛЕКС НОВИТЕТИ: Спектакуларан филм Харисона Форда "Зов дивљине" нуди врхунску анимацију и специјалне ефекте! (ВИДЕО)

Упознајте се са новим репертоаром Синеплекс биоскопа 4Д Делта Сити, Синеплекс УШЋЕ Шопинг Центар и Синеплекс БИГ Београд биоскопа за период од 20. до 26. фебруара.

Зов дивљине (Фото: Синеплекс)

На репертоару се ове недеље налазе три нова наслова и диреектан пренос балета из театра Бољшој:

,,Зов дивљине”

– Од студија 20th Century Fox стиже прича заснована на истоименом роману Зов дивљине у којој упознајемо Бака, пса великог срца чији се, до скоро савршени живот, окреће наглавачке. Одједном га селе из свог дома у Калифорнији и одводе у егзотичне дивљине Аљаске у време Златне грознице с краја 19 века. Као новајлија запослен у екипи паса који вуку санке за достављање поште, а касније и вођа тима, Бак доживљава авантуру живота и коначно проналази свој мир када постаје сам свој газда. ЗОВ ДИВЉИНЕ користи врхунске визуелне ефекте и технологију анимације како би животиње у филму учиниле потпуно реалистичним и емоционално аутентичним ликовима.

,,Марица и Ивица”

- Ово није дечја бајка, ово је прави хорор филм! У далекој и магичној земљи живе брат и сестра које глад натера да напусте свој дом и крену у шуму у потрагу за храном. Деца након неколико дана лутања наилазе на велику кућу с обиљем хране и местом за спавање па им се то учини као идеално место за одмор. Убрзо, почињу да примећују чудне ствари око куће и необично понашање старице која у тој кући живи. Док су они сумњичави око свега што се око њих догађа, мрачне тајне почињу да избијају на површину.

,,Патролне шапе: Припрема, позор, спасавај”

– У новом анимираном филму „Патролне шапе - Припрема, позор, спасавај“ упуштамо се у незаборавне авантуре са нашим омиљеним штенцима. Било да спасавају параду балона од пропасти, избављају истраживаче из џиновске паукове мреже или се упуштају у ауто трку са злом градоначелниковом рођаком, куце су увек на висини задатка. Када ветар одува балоне са параде, истраживачи се изгубе и градоначелник и његова рођака киднапују све возаче који учествују на трци, наши хероји без страха крећу у подухвате пуне како би сачували цео Залив авантура и притекли у помоћ свима којима је потребна.

,,Лабудово језеро”

– У недељу, 23. фебруара, од 16 часова у Синеплекс УШЋЕ Шопинг Центар биоскопу очекује нас још један пренос балета из познатог руског театра Бољшој. Овога пута на репертоару је један од најпопуларнијих балета свих времена – ,,Лабудово језеро”.  Ремек-дело Петра Илича Чајковског. У палати, краљевска породица и њихови гости окупили су се на рођенданској прослави принца Зигфрида. На величанственој церемонији, младе девојке покушавају да придобију његову пажњу, пошто Зигфрид мора да изабере жену за себе током бала. Изненада постаје свестан својих будућих одговорности, он бежи у ноћ и упознаје чудно јато лабудова на магичном језеру. Бели лабуд током дана, људско биће ноћу, прелепа Одет чека заклетву праве љубави да прекине клетву. Велика легенда о загонетној лабуд-жени је једна од најромантичнијих балетских класика, која је на одговарајући начин смештен у еру отмених романса и карактеристичним по елеганцији, стилу и хармонији. Са чувеним лирским успехом Петра Иљича Чајковског, „Лабудово језеро“ приказује трагичну љубав између принцезе Одете и принца Зигфрида, и без сумње ће бити изведена до савршенства уз помоћ неупоредиве виртуозности великог руског Бољшој балета. Ово универзално и очаравајуће ремек дело љубави, преваре и драме се мора погледати.

Били Ајлиш објавила песму за нови Бондов филм "Није време за умирање"!  Прочитајте ОВДЕ  све детаље и послушајте нумеру.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА