Најновије

Напустили радикале због Јутке? (ВИДЕО)

Смиљана Гламочанин Варга, актуелна потпредседница Скупштине АП Војводине из редова Српске радикалне странке, саопштила је да је напустила радикале и са групом бивших чланова те странке основала Покрет за Банат. Новинарима је потврдила да је у доношењу одлуке о напуштању странке пресудило њено сазнање о ангажовању или, како је рекла, пријему Милутина Јеличића Јутке у СРС. Саопштила је да ће новоосновани Покрет за Банат своју подршку на наступајућим изборима дати Социјалистичкој партији Србије

Напустили радикале због Јутке? (Фото: Јутјуб)

Она каже да нерадо одговара на питања о разлозима напуштања Српске радикалне странке јер, како је истакла, поштује Војислава Шешеља и године заједничког рада.

Њено сазнање да ће Радикали ангажовати Милутина Јеличића Јутку за којег се спекулише да ће бити у врху изборне листе Радикала и један од потпредседника странке али и кадровска решења и политичке одлуке у странци у претходне две године, довели су до изласка из СРС, казала је Гламочанин Варга.

“Кап која је прелила чашу када смо донели ову одлуку је ангажовање, пријем у странку или како већ да се изразим, Јутке, Милутина Јеличића Јутке. Знате, ја имам ћерку, сви имамо у окружењу и пријатеље и рођаке и кумове и комшије који имају ћерке и сестре, ми заиста не желимо да живимо у држави у којој ће такве личности запошљавати жене”, казала је за РТВ Смиљана Гламочанин Варга.

Покрет за Банат ће, како је саопштено, своју подршку на локалним, покрајинским и републичким изборима дати Социјалистичкој партији Србије а председница тог покрета Смиљана Гламочанин Варга тврди да до избора остаје и на месту потпредседнице Скупштине АП Војводине.

Војска Србије дигла "мигове" да заштити Шојгуа, дрон побегао ка Приштини! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: РТВ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА