Најновије

САБЉАР: Каква лустрација? Пустили смо да се пацови поново накоте! А требало их је све потровати! (ВИДЕО)

- Каква лустрација, требало је потровати све, врте се иста имена већ 30 година, не може нико да успе нови, била је промена власти али није и промена система која се никада није догодила.. требало је потровати све.. отрови, геноцид..., каже Небојша Симеуновић Сабљар у новој емисији "Проментеј" ТВ продукције ТВ Хелм Каст.

Небојша Симеуновић Сабљар (Фото: Јутјуб)

- Ситуација се неће специјално променити после избора, уверен је саговорник кога су пре неколико година приводили због мајице, а о чему се то радило, сазнаћете уколико погледате видео.

Он каже и да актуелан режим очигледно иде на варијанту да направе такозване изборе, да би и буквално направили стање у парламенту да раде шта хоће, јер неће бити никакве опозиције и наставиће да спроводе све што имају у плану без да их неко у томе спречава.

- Довољно је што су смањили цензус на три одсто са пет људи и онда ће све странке које су мале ући у парламент и радит шта им се каже,а ко им фале гласови одрадиће то ДБ на неку фору. Направиће привидно стање демократије. Бојкот је пут ка неким нормалним изборима, нема шта друго, можемо да учествујемо у том циркусу или не. Не треба им уопште давати збначај, избори сами по себи немају никакав легитимитет, рекао је Сабљар.

А шта је још занимљиво рекао, погледајте у видеу.

Прочитајте ОВДЕ   ко каже, нека Вучићеви сателити иду на изборе, Двери ће остати доследне бојкоту!

Извор: Правда

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА