Најновије

Кључ је Мило

Пробудио сам се са молитвом. Господе Боже, Исусе Христе, Сине Божи, помилуј мене грешног. Са молитвом, јер желим да пишем о стварима које се тичу мртвих људи и због тога бих волио да се не огријешим. Прије свега, осврнуо бих се на изјаву Мила Ђукановића, Расточког зеца, како је он сигуран да је у Сребреници извршен геноцид и да је својим присуством спреман то да посведочи.

Мило Ђукановић (Фото: predsjednik.me)

Пише: Велимир Ераковић

Наравно, од издајника ништа не изненађује, послије свега што је урадио и укаљао част Црне Горе. Између осталог, слао је официра Машуловића на прославу, Бљеска и Олује, да што више забоде Србима прст у око.

Одговорно тврдим да је Сребреница била ратни сукоб, да су жене и дјеца депортовани а ратно способне вехабије и муслиманска војска остала да ратује. Муслимани су од тога направили променаду табута и ко год има џеназу сахрањују га у Сребреници, неком њиховом меморијалном центру. Мило, геноцид је направио твој друг и пријатељ Насер Орић, који је у околини Братунца побио дјецу и жене, а чак једно дијете Лукића камом закуцао на врата од куће. Мене све ране мога рода боле, а ти иди у Сребреницу кад си наумио. Замисли се само мало, колико си издајник српства, кад је твоје присуство параметар, јели било геноцида?

Него да се вратимо Црној Гори. По старом, обичају почео си да у градовима са највише људи и вјерника који учествују у литијама тероришеш народ. Најбоље ја знам твоје навике, још из студентских дана. Да не говорим касније. Или купиш или уништиш човјека, а по потреби избора и мртве оживиш те недеље. Умислио си да си Бог, а не једна обична љига издајничка. Оћеш Црногорску аутокефалну цркву, а ми од дванестог вијека цркву имамо. Свети Сава је основао и сад је након толико вјекова чува мудри старац Митрополит Амфилохије Радовић.

Колико си изгубљен и нажалост незнавен, хуља и битанга какву мајка рађала није, оћеш да наплатиш вишемилионски порез од цркве? Уз наредбу Мугоши бившем кошаркашу,који је чак мало глупљи од тебе. Играли смо заједно, никад није могао ни једну акцију да запамти, а пикенрол је за њега био раван Теслиним изумима. Видим, основао си службу да прати ко те медијски напада. Онда си сваки мој текст прочитао. Да знаш да сам љут на тебе што ми не укажеш на неке грешке у писању, што ме некад не похвалиш ако те добро нападнем, баш ми хвали твоје мишљење о мом писању. Колико си неписмен и глуп, помогло би ми доста.

Срби, кључ свега је у смјени Мила Ђукановића. Кључ слободног живота и напредка земље. Без трунке страха, мада се види по бројности литија да он полако нестаје. Кључ, jер овај болесни систем треба демонтирати а не шминкати. Велики Српски писац Меша Селимовић је предивно говорио о томе,,Све ће проћи. Али,каква је то утјеха? Проћи ће и радост, проћи ће и љубав, проћи ће и живот. Зар је нада у томе да све прође? ,,Није нада је у томе да прође Мило и тридесет година тираније, да прође страх од диктатора. И да завршим са Мешом ,,Бој се овна, бој се говна,a кaд ћу живјети,,.

Црногорска полиција запленила велике количине мајица са тробојкама! Више о томе ОВДЕ!

Извор: Правда

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА