Најновије

Вучић никад неће расписати изборе, а да пре тога већ није победио

Новинар Слободан Ступар је изјавио у Новом дану да председник Србије Александар Вучић "никад неће расписати нешто што се зове избори, а да пре тога већ није победио".

Слободан Ступар (Фото: Јутјуб)

"То је све фарса. Ово сад неће бити избори. Избори ће бити онда када власт преузме прелазна влада, организује тако што ће спољни фактори да зашрафе све, пре свега да садашњим властима узму све телевизије... Тражи се објективно информисање, једнаки услови - финансијски, медијски и сваки други - шест, седам месеци од почетка рада прелазне владе до припреме за саме изборе. То би онда били неизвесни избори, прави избори", сматра Ступар.

Према његовом мишљењу, највећи проблем овог друштва данас јесте што не зна како да промени власт.

"Овај што је на власти неће да сиђе, јер се плаши шта би било кад би сишао са власти. Ови други који би хтели да узму власт не виде никакав други начин сем силе. Ако тако погледамо, ми срљамо ка сукобу", каже Ступар.

Ступар оцењује и да наша земља "рапидно пропада".

"Камен на камен остати неће уколико се озбиљно нешто не уради на стабилизацији државе, економском, политичком и сваком другом смислу", сматра Ступар.

Говорећи о испоруци Србији дела руског ПВО система "Панцир", Ступар је упитао: За шта нам то треба?

"Ко је тај који ће из ваздуха да нас нападне па ћемо ми морати да одговоримо? То нема никакве везе са стварношћу. Србија је у великим проблемима", рекао је Ступар.

Ступар каже да све води ка томе да се проблем Косова реши у 2020. години, наводећи с тим у вези да се Доналду Трампу жури и због америчких председничких избора у новембру.

Да ли Вучић враћа регион у деведесете? Више о томе ОВДЕ!

Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА