Најновије

КАКО РЕЖИМ У ПРАКСИ ФУНКИОНИШЕ: Машинерија ботова и утеран страх у кости народа на КиМ (ВИДЕО)

Гост Славија инфо тв био је Ненад Радосављевић власник телевизије Мир из Лепосавића. Ненад је испричао како је његова телевизија остала без сигнала и какав је страх код народа направила Српска листа.

Ненад Радосављевић (Фото: Јутјуб)

Ненад сматра да ће лудило које је СНС и њихова Српска листа направила на Косову и Метохији Вучић пренети и на остатак Србије.

За данашње медије каже да су сви редом у служби само једног човека и његове странке. Сматра да је срамота што чак и професори факултета гласају за људе који су били укор у друштву.

За председника Вучића је рекао да је да је као и добар део његових функционера неспособан за било какав рад и да он никад у животу ништа и није радио, нити било шта зна да ради. Проблем је у томе што ће они животима бранити функције јер немају занимања и немају чему да се врате кад режим падне.

По мишљењу госта, СНС је заправо СРС са ублаженом реториком у јавним наступима. Српску листи не смтра за странку већ за дружину окупљену око тенедера и личног богаћење. Гост је изнео доста негативно мишљење и за професионалне патриоте јер сматра да то никад ништа није добро донело земљи а ни народу.

У овој емисији детаљно је објашњено како СНС и Српска листа владају, како обилазе гласаче и до каквог је то лудила довело. Народ је у страху да заокружи неког другог и СНС то итекако користи. Машинерију ботова су довели до врхунца да се тачно зна у мањим местима ко је кад и из ког разлога гласао за њих.

За медије на КиМ је оценио да су великом већином под управом СНС а као независне поред своје телевизије истакао је портал КосСев.

Проблем Косова и Метохије морамо дијалогом решити и гост сматра да је то могуће, само је битно да се претходно спусте тензије на којима појединци са обе стране профитирају.

Детаљно је објаснио и какво је чланство и какви су функционери СНС. По мишљењу госта то је углавном полусвет лојалан само газди ма ко то био. Напредује се искључиву на основу лојалности а образовање уопште није ни потребно за функцију у таквом систему.

Гост је напоменуо да је за бојкот избора и да је део СЗС само да би ово зло успели да скинемо са власти.

Бокан, Пламенац, Степић и Стојичевић о мрежном нападу на Србе! Више о томе ОВДЕ!

Извор: Правда

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА