Најновије

СТАНКОВИЋ БОЉИ ОД МИЛОЈЕВИЋА! Фудбалери Звезде опчињени су новим тренером!

Дејан Станковић се разликује од свог претходника Владана Милојевића по томе што од нас тражи да више играмо фудбал и да будемо агресивнији, каже Ел Фарду Бен * Унео је страст у тим, истиче Његош Петровић.

Дејан Станковић (Фото: Јутјуб)

Уживамо у раду са новим тренером Дејаном Станковићем, он нас мотивише да дајемо максимум и унео је страст у екипу, кажу углас фудбалери Црвене звезде Ел Фарду Бен и Његош Петровић (20)!

Према њиховим речима, нови стратег црвено-белих тражи од својих играча да више играју фудбал и да буду агресивнији.

Бен је блистао од среће после постигнутог гола у 18. минуту 22. кола Суперлиге Србије против Војводине (2:0) у суботу. Био је то његов десети гол у српском шампионату ове сезоне. Други тријумф од доласка Дејана Станковића на клупу Звезде потврдио је Марко Гобељић поготком у 66. минуту.

Коректно, али не сјајно

Био је то уједно и први Станковићев меч на "Маракани" у улози шефа стручног штаба, па је на трибинама било скоро 26.000 људи. Бен после меча није имао много речи хвале за игру свог тима, али је зато похвалио тренера.

- Свесни смо да можемо боље од приказаног против Војводине. Лепо је и интересантно радити са Станковићем. Он је тренер који увек хоће најбоље за свој тим и мотивише нас да дајемо максимум. Био је љут због наше игре, желео је да буде боље него против Чукаричког. Разликује се у менталитету од Милојевића. Станковић жели да његов тим више игра фудбал и да буде агресивнији. Нису исти тип тренера - искрен је Бен.

Овим тријумфом Звезда је повећала разлику у односу на другопласирани Партизан на 13 бодова. Бен истиче да су победе и његов погодак последица доброг рада на припремама.

- Увек је лепо уписати се у стрелце, постигао сам гол у право време. Добро смо радили на припремама и отуда ове две победе у низу. То је веома важно за нас. Добро је што побеђујемо и када не играмо најбоље што умемо. Верујем да ћемо из утакмице у утакмицу бити све бољи - јасан је Бен.

Слично размишља и Његош Петровић, који потпуно подржава Декијев систем рада.

- Станковић има поверења у све нас и увек каже да би ставио свих 18 играча у тим да може. Рад с њим прија свима. Унео је страст јер се види да ради са емоцијом. Мислим да се то види и на терену. Констатовали смо у свлачионици да нисмо потпуно задовољни приказаним против Војводине. Деки нам је рекао да су га против Војводине задовољили само навијачи на трибини. Било је коректно, али осећали смо сви да смо могли боље - каже Петровић.

Чека се дерби

Млади Звездин фудбалер сада је фокусиран на гостовање Инђији у среду како би у добром расположењу дочекали дерби са Партизаном 1. марта.

- Против Инђије треба да пружимо бољу партију него против Војводине и да са максималних девет бодова у овом делу сезоне дочекамо дерби. Нема шта да се прича превише, желимо три бода бода против свих - закључује Петровић.

Београд домаћин Светског првенства! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА