Најновије

ВУЛИН ОСУО ПАЉБУ ПО МИЛОГОРЦИМА: "Циљ Владе Црне Горе је да Српској православној цркви одузме имовину, а Србима памћење!"

Председник Србије Александар Вучић понудио је да Србија плати порески дуг Митрополији црногорско-приморској Српске православне цркве. Да је циљ Владе Црне Горе стварно измирење дуга ова вест би их обрадовала. Уместо захвалности, напад на Вучића, рекао је данас министар одбране Александар Вулин реагујући на изјаву премијера Црне Горе Душка Марковића у којој је навео да "Митрополија црногорско-приморска не испуњава пореске обавезе и да их у томе неће подучавати нико, па ни председник Србије"

Александар Вулин (Фото: mod.gov.rs)

-  Циљ Владе Црне Горе није ни плаћање дуга, ни поштовање закона. Српској православној цркви треба одузети имовину, а Србима памћење - рекао је Вулин и додао:

- Председник Србије ће помоћи Српској православној цркви и сачувати наше светиње, овај пут у Црној Гори. Влада Црне Горе ће морати да нађе неко друго оправдање за отимање имовине Српској православној цркви. Порески дуг, прави или лажни ће бити покривен. Александар Вучић не покушава да научи било чему Душка Марковића, био би то губитак времена, за њега је прекасно да било шта научи - закључио је министар Вулин.

Золтан Дани открио тајну операцију 1999. Више о томе ОВДЕ.

Извор: mod.gov.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА