Најновије

ЦИРКУС У МИРАШЕВОЈ ТЗВ. "ЦПЦ": Одметник "владика" Лав Пајовић најавио "риконстракшн, рибилдинг" (ВИДЕО)

Група “одметника“ од НВО ЦПЦ, је у свом последњем видео обраћању најавила „ребилдинг и реконструкцију“ „подгоричко-дукљанске епархије“.

Лав Пајовић (Фото: Јутјуб)

Ту намеру је обелоданио лидер ове групе, „владика“ Лав Лајовић.

“Дeо Италијанске Православне цркве, очински је показао жељу да нас заштити и да нам да благослов да делујемо, као Црногорска црква, цитираћу га кад он каже, јер је Италијанска православна црква учествовала у стварању Црногорске православне цркве, она је произвела тадашњег протојереја Мираша Дедеића у архимандрита и посредовала у његовој хиротонији у Бугарској, ти исти људи кажу, су спремни да раде риконстракшн, ребилдинг, реизградњу ЦПЦ“, казао је Лајовић.



На овај по свему необични догађај се осврнуо аналитичар Војин Грубач.

“Псеудорелигијски кловн Лав Лајовић је извршио, како каже: “реконструкцију, ребилдинг, реизградњу” НВО ЦПЦ, са групом сметењака откачио Мираша и направио спот који улази у историју смехотреса… Више није јасно да ли је ова група цивила део италијанске, украјинске или дукљанске псеудоцркве, само је сигурно да су Мирашу “дали ногу”?! Сада је Лав, наводно, предстојатељ “дукљанско подгоричке метохије”, расколничке “Украјинске цркве Кијевског патријархата”, а шеф му је Володимир из Италијанске православне цркве. Овога циркуса, како их Бог све одреда лепо остави без памети. Ово се мора одгледати”, поручио је Грубач.



Прочитајте ОВДЕ како је Савет Европе демантовао Мила Ђукановића.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА