Најновије

ЖЕНА МУ ЗА ГОДИШЊИЦУ ПОКЛОНИЛА СКОК ИЗ АВИОНА: Али падобраном са рупама!

Британац који је погинуо током скока из авиона изнад Великог кањона у Сједињеним Америчким Државама, добио је падобран са рупама, саопштила је локална полиција.

Падобранац (Фото: pixabay. com)

Кристофер Сволс (55), као поклон од супруге за 30 година брака добио је скок из авиона у тандему. Први скок, нажалост, завршио се трагично, пошто је дошло до проблема са опремом када су инструктор и он слетали на земљу, наводи „Сан“.

Овај Британац, иначе отац двоје деце, настрадао је приликом пада, док је инструктор Метју Мекгонагл (34) преживео пуком срећом, поломивши ногу.

Истраживачи су утврдили да је падобран који је имао британски држављанин био пун рупа, али је полиција оценила да је реч о несрећном случају. Компанија која организује скокове, „Парагон“, истакла је да је опрема била у потпуности исправна.

„Падобрани, као и комплетна опрема одржавају се по правилима“, истакао је портпарол фирме „Парагон“.

Америчка фирма окривила је инструктора, иначе војно обученог летача, за инцидент истакавши да је почео да паничи и превише оштро је скренуо када је промашио место слетања.

Кристофер, иначе власник једне фирме у Харогату, био је на одмору у Аризони са супругом. Том приликом обновили су завете, преносе медији.

Прочитајте ОВДЕ  шта то зна Ватикан.

Извор: nezavisne.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА