Најновије

ВУЧИЋ СЕ ПОТПУНО ИЗГУБИО! ПОЧЕО ДА БУНЦА: Смањење цензуса ризично једино за СНС!

Председник Србије сматра да смањење изборног цензуса смета само онима који неће да учествују на изборима, па се плаше већег одзива.

Александар Вучић (Фото: predsednik.rs)

Вучич је, у изјави за РТС, додао да је смањене цензуса ризично једино за Српски напредну странку која ће у том случају имати мање посланика.

"Неки људи неће на изборе зато што знају да их народ не воли. То што су вам тестере бучне и што имате значајну медијску подршку, где сте направили свој медијски картел у којем не сме нико да мисли другачије", рекао је Вучић.

Вучић се осврнуо и на случај Гордане Чомић, чија је странка део Савеза за Србију и више месеци бојкотује парламент. Чомићева се јуче вратила у пленумску салу како би образложила свој предлог да се на изборним листама, и републичким и локалним, нађе најмање 40 одсто жена. Етички одбор Демократске странке донео препоруку да она буде искључена из те странке.

"Поносан сам на то што смо то прихватили и што ћемо то урадити, као што је урадила госпођа Чомић, да имате 40 одсто жена на листама. Бићемо, по томе, једна од најнапреднијих земаља Европе", рекао је Вучић.

Трампов човек дели пацке шиптарским политичарима! Први на удару Весељи! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА