Најновије

ВЕЛИМИР ЕРАКОВИЋ ЗА ПРАВДУ: Карикатура!

Када сам у штампаним медијима прочитао да ће присталице Мила Ђукановића имати контра митинг литијама против закона о слободи вјероисповјести, мало сам се и забринуо. Али је забринутост одмах прошла када сам чуо ко је организатор. 

Мираш Дедеић (Фото: Јутјуб)

Пише: Велимир Ераковић

ЦКМ, Црногорска културна мрежа коју води и људска и физичка карикатура Александар Дамјановић. Никшићани и сви Црногорци знају о коме се ради. Не могу га, што ми кажемо ,,на очи виђет”. Физички ,,украшен” тако да му једно око гледа Задру а једно Скадру, у црногорској ношњи, наравно без плавих панталона и бијелих чарапа типичан је примјер нових монтенегрина. Међутим, успон му је био рапидно брз. Од референдумског скупа у Никшићу када је покушао да запали Српску заставу не стаје да напредује. Ја сам на том скупу био шеф обезбеђења, али сам био далеко да му је отмем, међутим моја секретарица Љиља Лалатовић, тада Ђурђевац га је тако ишамарала и узела заставу, а наш брат Бобан Буторовић натјерао да спас тражи у полицијској марици. 

Поједини чланови обезбеђења нијесу очекивали то од њега и киксали су, али су нам ово двоје дивних људи спасили образ. И сад организује скуп подршке Милу. Да га он спаси пораза? Чак га је по препоруци из Црне Горе примао и Александар Вучић. Ишао са њим до Ловћенца, али није знао о чему се и коме ради. Већ је тад био на позицијама предсјеника НВО ЦКМ. На шта је, што би рекли Озринићи “спала гора Ћеранића” кад му је Дамјан заштита. Мада, тако напредује да је то чудо. Форсирају га режимски медији, а не зна реченицу саставити и електронски и штампани.

Држава му даје огромне паре за организацију дана независности, дана слободе, дана државе, дана заставе, ја више не знам шта се све слави у режији ЦКМ? Дана црногорске капе, поткапе, панталона, пртеница, дана фашисте Крста Зрнова Поповића, само да славе. Чак је организатор ,,Црногорског Оскара” у хотелу Сплендид. Цеца је стални гост, и остали пјевачи из Србије. Ацо Пејовић, Лукас и цијела естрада спска којој су паре симпатичне. Иду на тај оскар, гдје су криминалци главни гости ,,бару пуну крокодила” како је говорио покојни Бата Трлаја. Око тога човјека су само кловнови, нико нормалан а новца има, што монтенегрини кажу на гомилу.

Наравно, редован је члан НВО ЦПЦ и усташа. Веселин Грбовић градоначелник Никшићки им је дао бившу коњушницу Краља Николе,да користе за бајање и неке обреде, и да ту долази сјајни ,,појац” и говорник посланица Мираш. Греоте што му жену, Розелу не доведу из Италије, дако би му помогла мало. Замислите колико има новца кад су Монтенегрини из Њемачке спремни да организују културне догађаје са овом НВО? Него Мило, не траба ти Нато кад је Дамјан ту. Таман ће те он, спасити пада са власти?Т а ти је подршка врло важна. Оба сте исти, зато си га и напунио пара. Коре од банане на чију ријеч се може ослонити само луд и незрео човјек. Ви сте ментално исти .Одакле неће кад сте толико покрали да ни сами не знате ђе ће те са њима. Па на рачун овој бени којој обавезно треба забранити улазак у Србију након задњих дешавања. Тај захтјев ћу наравно званично упутити Влади и МУП-у.

Паметан Миле Додик што им је забранио улазак у РС. И да ову мудру главу из ЦКМ цитирам на крају ,,Посебно ме забрињава зашто ћуте функционери ДПС-а којима је Мило дао највише,послије мајке која их је родила? Захваљујући њему неки од њих су први пут обукли одијело и ушли у авион. Они би требали да буду први на бранику свог лидера, јер ако он посрне, за њим ће и држава која је много значајнија од било ког интереса”. Завршен цитат.

Мучи бруко и несрећо, кад виде ко га брани, зло их ухвати па ћуте. Али придружиће ти се у недељу Вуковићка, Николић, Станишић, Паповић коме је на задњици још отисак од моје патике док смо радили на Бедему, као студенти, други му дођем, дугујем и Николићу један да их не одвајам, покрет Крсто Зрнов Поповић, и ови што у презимену немају ић. Сретан вам рад и окуп, али нема те психијатрије у коју можете да станете.

Прочитајте ОВДЕ шта је Велимир Ераковић рекао о корацима уназад Мила Ђукановића.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА