Најновије

ЂИЛАС И БАСТАЋ ПРЕТЕ ШЕШЕЉУ: Лоше ћеш проћи, ако само покушаш...

Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас и председник општине Стари град Марко Бастаћ поручили су председнику Српске радикалне странке (СРС) Војиславу Шешељу да ће "лоше проћи" ако покуша да повреди било кога, посебно неку жену, као и више "неће ући" у салу општине Стари град.

Драган Ђилас (Фото: Јутјуб)

У саопштењу које потписују Ђилас и Бастаћ наводи се да је Шешељ претио да ће силовати потпредседницу ССП, мајку двоје деце Маринику Тепић и називао је погрдним именима, и то из сале општине Стари град.

Ђилас и Бастаћ су му поручили да неће више моћи да користи ту салу, иако на то његова странка има право, али нема право да из ње пропагира говор мржње и прети људима, а ако у њу њу уђе силом, силом ће га избацити.

У саопштењу се додаје да Шешељ све ради у договору са председником Србије Александром Вучиућем, "не би ли привукао пажњу и прешао цензус на лажним изборима".

Ђилас и Бастаћ су истакли да је Шешељ злочинац и да су његови радикали деведесетих година избацивали хрватску децу из вртића и слали туђе синове у рат, а када су Срби протеривани са својих огњишта, мирно су седели у Београду.

"Кад срушимо твоју и власт твог некадашњег сина Александра Вучића, странка коју водиш биће забрањена како никада више не би био у могућности да уништаваш Србију", поручили су вођи радикала Ђилас и Бастаћ у заједничком саопштењу.

Прочитајте ОВДЕ како је Шешељ најавио да ће снимити порно филм.

Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА