Најновије

САНДА РАШКОВИЋ ЛЕТИ ИЗ ДСС?! Поломила се копља на Ђорђу Вукадиновићу?!

Доскорашњој председници ДСС и шефици посланичке групе ове странке у парламенту Санди Рашковић Ивић прети искључење из партије!

Санда Рашковић Ивић - председница ДСС-а (Фото: ЈуТјуб)

Доскорашњој председници ДСС и шефици посланичке групе ове странке у парламенту Санди Рашковић Ивић прети искључење из партије!
Према незваничним информацијама, разлог је непоштовање одлука страначког руководства о искључењу Ђорђа Вукадиновића из посланичког клуба ДСС.
Да би овакве последице могле да је задесе потврдио је за “Блиц” и в.д. председника ДСС Драган Маршићанин који каже да нико не жели да искључи Рашковић Ивић, али да мора да поштује страначке одлуке.
- Желимо је у странци желимо је као председницу посланичког клуба. Уколико не искључи Вукадиновића, мораће да се изјасни у странци. Ако сте члан, а одбијате да спроводите одлуке, онда сте сами себе искључили, тако је по Статуту - каже Маршићанин.
Раније данас Санда Рашковић Ивић је казала да лично одбија да спроведе одлуку Председништва ДСС о искључењу Ђорђа Вукадиновића из посланичког клуба.
- На моју жалост, јуче је Председништво ДСС донело одлуку да Вукадиновић буде искључен. Чак и кад бих хтела то да урадим, нема довољно посланика да то спроведу, а лично одбијам да спроведем тако нешто - рекла је Рашковић Ивић, истакавши да је листа ДСС-Двери на којој је био и Вукадиновић добила поверење грађана, као и да то није демократски.
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА