Најновије

ПАНК ВЕТЕРАНИ: Група "НБГ" представила спот за песму „Осуђен на бес“! (ВИДЕО)

Култна београдска група НБГ објавила је видео спот за песму „Осуђен на бес“ у којој се као гост појављује Бобан Петронић, фронтмен бенда Ритам Нереда.

НБГ (Фото: Мултимедија Рекордс)

На промоцији албума „Нама остаје само панк“ одржаној у просторијама Мултимедија Мјузик Рекорд Стор, многобројни фанови и пријатељи бенда као и присутни представници медија, имали су прилику да премијерно погледају ново видео остварење групе НБГ које прати њихово најновије издање. У питању је спот за песму „Осуђен на бес“ на којој гостује Бобан Петронић, фронтмен групе Ритам нереда.

„Оног тренутка када смо направили песму видели смо Бобана као гостујући вокал. Послали смо му снимак, њему се свидела и урадио је вокале“ кажу чланови бенда и додају да су изузетно захвални што је Бобан прихватио позив и срећни што се ова сарадња остварила: „Велика је част имати таквог другара, човека и музичара као госта.”

Режију спота, као и монтажу потписује Владимир Јакшић, иза камере је био Бошко Димитријевић а кадрови су снимљени у ОШ „20.октобар“ у Блоку 70.

Песма „Осуђен на бес“ један је од водећих синглова са албума „Нама остаје само пунк“ недавно објављеном за издавачку кућу Мултимедија Мјузик. Снимљен је у студију "Клиника Петровић" БИГЗ, а продукцију албума потписује Иван Петровић. На ЦД-у се налази тринаест нумера, а као гости на издању, поред Бобана Петронића, појављују се и Дракула (Директори), Рога (Шахт), Џони (Антифриз), Којот (Еyесбурн, Ремедy) и Саша Кнежевић (еx Револвери). Албум је доступан у продавницама Мултимедија Мјузик, у књижарама Вулкан или путем сајта www.mulitmedia-music. 

Прочитајте ОВДЕ   ко је то заказао још једну Комбанк дворану због великог интересовања.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА