Најновије

ТРАМП: Разматра се опција затварања границе са Мексиком!

САД разматрају затварање јужне границе са Мексиком због контроле ширења вируса корона, рекао је вечерас амерички председник Доналд Трамп.

Доналд Трамп (Фото: Flickr)

Влада Мексика саопштила је синоћ да је регистровала три случаја инфекције вирусом корона код три мушкарца која су недавно посетила Италију.

На питање новинара у Белој кући да ли разматра затварање границе са Мексиком Трамп је рекао да та могућност постоји, али се нада да до тога неће доћи.

Потпредседник САД Мејк Пенс, задужен за одговор САД на епидемију вируса корона, рекао је данас да ће администрација забранити улаз лицима који нису амерички држављани, а у последњих 14 дана посетили су Иран и путују из других земаља.

Пенс је рекао да је Стејт департмент подигао на ниво 4 упозорење "Не путујте" за регионе Јужне Кореје и Италије, који су погођени епидемијом.

Он је нагласио да ће Стејт департмент сарађивати са Италијом и Јужном Корејом у смислу медицинског прегледа за сва лица која желе да посете САД.

Трампова админстрација саопштила је раније да ће активирати федерални закон о одбрани да би се повећала производња маски, рукавица, службене одеће и других предмета у вези са епидемијом.

Израел открио велики ратни план! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Срна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА