Најновије

ПОГЛАВНИК ЂУКАНОВИЋ ИМА ПАКЛЕНИ ПЛАН! Својој усташкој камарили наредио да се припреми напад на верни народ!

Пошто су спортисти таквога ранга, као Ђоковић, Јокић, Миротић, Павловић и још многи међу највећим у својој бранши, дали подршку браћи у Црној Гори, да по сваку цијену не дају светиње, режим и монтенегрини су упали у тотални делиријум. 

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб/Правда)

Пише: Велимир Ераковић

Знајући значај спорта и вриједност оних који подржавају Српску православну цркву, није ни чудо што власт луди и негодује. Поглавник Ђукановић због тога, заједно са свом усташком камарилом прави подли и паклени план. Наредио је да се провокације према цркви појачају до максимума, а уједно припреми напад на вјерни народ. Рањена хијена је најопаснија и покушава да подлим наумом заустави борбу коју срби воде. Још више га иритира што су ти спортисти порјеклом из Црне Горе, а јавно говоре да су срби и поносе се тиме. Колико ли је њих са презиром одбило да обуче дрес његове приватне државе и стоји мирно слушајући усташку химну Секуле Дрљевића? Само је један од српских спортиста укаљао своју част и обрукао великог глумца и заклетог србина,свог оца Данила Лазовића. Вук му је име ако има више и имена и презимена. Да зна шта му је син урадио, играјући у зеленом дресу против Србије, као знак првокације и величања монтенегро усташства, отац би му се у гробу превртао. Но, то нек иде њему на образ који нема, а Данилу и дан данас сваки поклон и поштовање. 

А сада и подршком показују читавом свијету да су против диктатора, који жели да потре толике вјекове и тврдоглаво се држи свог сулудог закона. Црвена линија је пређена. Само једна варница недостаје да лудак који је на врху криминалне пирамиде направи хаос у Црној Гори. Питање је дана када ће то и како урадити. 

Срби, морамо сви на окуп. Морамо бити спремни на све, јер шта очекивати од разјарених звијери него жељу да се напију невине крви. Невине крви, оних који се боре за правду и истину. Багру и битанге највише боли истина. Она је само једна и нема одустајања без обзира на подли наум режима. 

Митрополит Амфилохије и остали Епископи су свјесни шта ради највећи издајник икад у нашем народу и сваким потезом јачају дух срба у литијама. Сваком бесједом Cрби су све јачи и бољи. Због тога, нека поглавник и његове црне легије буду свјесне само једнога. Не дамо светиње, не дамо ти да нас понижаваш и газиш више. И шта си год наумио знај да ће бити по оној народној "Жари, пали удбински диздаре, ред ће доћи и на твоју кулу.". 

Боље нам је изгубити главу него своју душу огријешити.

Амерички магазин о мотивима црногорских власти да ударе на СПЦ! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА