Најновије

СРБИЈА ПОД ЖЕСТОКИМ МРЕЖНИМ НАПАДИМА ОД СТРАНЕ ЗАПАДА: Одржана трибина поводом другог издања књиге "Мрежни рат против Срба" (ВИДЕО)

Србија се налази под жестоким мрежним нападом од стране Запада који има за циљ да наметне дефетистичко размишљање грађанима и власти у Србији, приволи нас на добровољно признање Косова и Метохије и потчињавање свим захтевима који долазе из Брисела и Вашингтона, порука је учесника промоције другог издања књиге "Мрежни рат против Срба" која је одржана у Општини Вождовац у Београду.

Промоција књиге "Мрежни рат против Срба" (Фото:Јутјуб)

Окупљенима су се, поред аутора књиге Слободана Стојичевића обатили барски парох протојереј Јован Пламенац, научни саветник у институту за политичке студије проф. др Миломир Степић и режисер и књижевник Драгослав Бокан.  

Др Степић је указао да непријатељ жели да Срби "преуме" и да сами почну да верују да су агресорски циљеви добри за Србију. Он је то појаснио низом примера указујући да непријатељ од нас жели да поверујемо да је боље мања државна територија него већа, да Косовски завет није важан, да ће нам одустајање од националних интереса донети благостање. Он сматра да центру моћи нису у рукама политичара на власти већ у НВО сектору који је под директном командом западних мрежних агресора.

Драгослав Бокан који је писао предговор за друго издање књиге "Мрежни ратови против Срба" сматра да непријатељ мрежним техникама окреће Србе једне против других и да сукобљене групације несвесно помажу непријатељу у остваривању својих злих циљева попут урушавања државних институција. 

Слободан Стојичевић, који је за ову књигу награђен "Бронзаним витезом" у Русији каже да иако његова књига носи мрачну поруку јер без улепшавања описује стање у коме се налазимо, да не треба очајавати и да је могућ отпор против мрежног напада, а да је за тај отпор кључна СПЦ и православље што се доказује последњих месеци у Црној Гори.

Књигу "Мрежни рат против Срба" можете купити у књижарама Делфи или наручити на линку ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА