Најновије

СРПСКИ ПОЛИТИЧАРИ У СТРАХУ: Шешељ предао документа, на списку име генерала (ФОТО/ ВИДЕО)

Републичка изборна комисија (РИК) прогласила је јуче изборну листу „Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка“. Они ће бити под бројем три на изборним листићима.

Шешељ (Фото: Јутјуб)

Први на листи је вођа радикала Војислав Шешељ, следи Милорад Мирчић, на трећем месту је Љиљана Михајловић, а на четвртом син Војислава Шешеља Александар Шешељ који је и до сада био посланик.

На петом месту је Вјерица Радета која је била посланица радикала у више мандата, а на шестом Миљан Дамјановић, на осмом Немања Шаровић, док је 11. на листи Петар Јојић кога, уз Вјерицу Радету тражи Хашки трибунал.

На листи је и пензионисани генерал Божидар Делић који је на 12. месту.

Александар Шешељ каже да су потписи прикупљени у релативно кратком року и да радикали нису били "привилегована странка у смислу термина јавних бележника".

Према његовим речима, СРС очекује да на предстојећим изборима оствари бољи резултат него на претходним.

- СРС, као једина парламентарна опозициона странка, чврсто се залаже за прекид евроинтеграција и оријентацију према Руској Федерацији, и ту политику ће и даље чврсто заступати у новом сазиву српског парламента - казао је Александар Шешељ.

Он је рекао да се на изборној листи налазе страначки функционери, потпредседници странке, председници општинских и окружних одбора.

- Ми као странка која постоји већ 30 година сматрали смо да се на изборима кандидују страначки програми, политике. Ми смо кандидовали наше функционере. За ових 30 година ми нисмо знали да су парламентарни избори такмичење ко има боље певаче, ко боље игра кошарку и тако даље. Ми смо на наше кандидате поносни и немамо потребу да их кријемо иза било кога другог - казао је Шешељ.

Радикали ће на предстојећим локалним и парламентарним изборима наступати под слоганом "Доследно".

На југу Србије биће створена једна државица, тврди Лучић! Ко ће је створити и зашто прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА