Најновије

ЗАСТРАШУЈУЋЕ ПРЕДВИЂАЊЕ ДЕЈАНА ЛУЧИЋА: На југу Србије биће створена једна државица! Ево ко ће је створити и зашто (ВИДЕО)

У Турској је тренутно око 3 милиона људи који се воде као избеглице. Али тамо нема стараца, баба и деце него су то све војници који су прошли турску војну обуку. Они иду ка Мађарској и Хрватској да би продужили даље али ће многи од њих овде да остану, каже Дејан Лучић.

Ево шта је рекао у емисији “Хоризонт догађаја” о мигрантској кризи, изборима итд:

Ми морамо да контролишемо границу али не са жицом јер они секу жицу него са минским пољима преко којих неће смети, па ће морати на регуларан прелаз границе.

Све те избеглице не треба да евидентирамо јер све њих када их протерају из ЕУ ми морамо да примимо.

Немци ће да узму инжењере а нама ће да врате гологузију која никад није радила осим што је пљачкала и убијала.

План владара из сенке ја да 800.000 Срба оде у ЕУ и Немачку а да овде населе 800.000 миграната из Пакистана и Авганистана.

Тај модел је применио Тито када нам је отимао Косово јер је примио 100.000 избеглица из Албаније а можемо се сетити шта су после радили. Проблем са Косовом можемо да решимо оружјем као што су га и они решили са оружјем.

Као што су они решили са НАТО и ми ћемо са Русима и осталима који хоће да нам помогну.

Шојгу је рекао да ће нас наоружати са оружјем које желимо и да ће нам дати да производимо С-300 а после и С-400.

Ако наставимо са овом политиком цела Србија ће бити велико Косово, нећемо смети да излазимо из свог дворишта јер ће овде бити 800.000 Арапа. Чекају нас челичне решетке на улазима у зграде а они који имају куће ван града надрљали су.

Светом владају сатанисти који су против хришћанства. У већем делу Европе руше католичке цркве а нападају и православну цркву. У опасности је хришћанство и због тога папа и патријарх Кирил разматрају заједничку стратегију. Дубока држава инструментализује ислам у борби против хришћана.

У Француској су у револуцији уништили хришћанство и постали безбожници. У Америци Трампов покушај је последњи да хришћани преживе. Хилари Клинтон је сатаниста.

У Европи не треба од грађана очекивати отпор јер су глупи и тупи а исти такви су и у Србији јер гледају “Фарме” и “Задруге”. Овде кажу како не виде мигранте али не знају да када их буду видели онда је касно.

Милошевић је издао Крајину и Србе у Босни и требало му је судити овде у Србији као издајнику а не послати га у антисрпски хашки суд.

Немци спремају своју војску када нестане НАТО и зато се Французи приближавају Русима јер зазиру од Немаца.

Ми и Руси нисмо браћа него смо исти народ. Руси у школи од малих ногу уче да су дошли из Подунавља а нас погрешно уче да смо дошли са Карпата.

Лучић износи и застрашујуће тврдње да се планира стварање мале државице на југу Србије од миграната из Авганистана која има посебан задатак.

Остатак излагања погледајте у видеу:

Сиријска војска открила скровиште главног човека џихада! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА