Најновије

НОВОСТИ ИЗ СИНЕПЛЕКСА: Наставак хорора „Дечак” са Кејти Холмс у главној улози, а ту је и нови филм Вина Дизела(ВИДЕО)

На репертоару Синеплекс 4Д Делта Сити, Синеплекс УШЋЕ Шопинг Центар и Синеплекс БИГ Београд биоскопа за период од од 12. до 18. марта налази се шест нових наслова, Акшн Најт догађај и пренос Метрополитен опере.

Вин Дизел (Фото: Синеплекс)

За почетак ту је романтична бајка која ће вас насмејати до суза...

,,Хотел Београд”

– Романтична бајка која ће вас насмејати до суза и одвести на неку другу планету. Павле је богати наследник и власник престижног хотела Београд, познат по својим бурним изласцима и раскалашном начину живота. Када се у тај свет умешају београдска мафија, луда невеста, стара љубав и необична фамилија, његов лагодан живот се претвара у авантуру где је све могуће. У главним улогама Милош Биковић, Миодраг Радоњић, Дијана Пожарскаја, Борис Дергаћов, Љубомир Бандовић, Јелисавета Теодосић, Срђан Жика Тодоровић и Александра Кузенкина.

,,Бладшот”

– Филм прати Реја Герисона, погинулог војника ког је корпорација за производњу оружја ,,Рајзинг Спирит Технолоџис”, уз помоћ посебне нанотехнологије, успела да врати из мртвих. Са армијом нанотехнологије у својим венама он постаје незаустављива сила, јачи него икада и поседује могућност самоизлечења. Нове способности, међутим, имају своју цену… У главној улози гледамо Вина Дизела.

Екшн најт догађај уз научно фантастичну акцију са Вином Дизелом у главној улози и додатну енергију коју ће вам пружити Ред Булл, у четвртак, 12. марта од 19:30 часова. Улазнице су у продаји.

,,Дечак 2”

- Наставак филма „Дечак” са Кејти Холмс у главној улози. Ради се о невероватној причи о дечаку-лутки која је шокирала публику широм света. Одлично стилизован, сабластан, неизвестан и прилично узнемирујући хорор филм, какав дуго нисмо гледали на филмским платнима. Након што се млада породица, несвесна њене прошлости, усели у вилу Хелшир на забаченом имању, њихов син проналази новог пријатеља, језивог лутка ког назива Брамс. Брамс је прилично сабластан лутак, кога морате да се бојите. У њему станује зло, а у његовом дому мора да се игра по његовим правилима!

,,Наша љубав”

- Џоан и Том су у браку годинама. У њиховој вези осећа се лакоћа која настаје из живота који су провели заједно и велике љубави која се огледа у нежности и хумору који деле. Када Џоани открију рак дојке, ток њеног лечења почиње да баца сенку на њихову везу, пошто почињу да се суочавају са изазовима који претећи стоје пред њима и показују у шта би живот могао да се претвори уколико би се некоме од њих нешто догодило. У главним улогама нашли су се Лијам Нисон и Лесли Манвил.

,,Открила сам шпијуна”

- Филм прати строгог ЦИА оперативца Џеј Џеја, који је деградиран и послат у тајну мисију да заштити породицу деветогодишње девојчице Софи, која му никако тај посао не олакшава. Када Софи открије скривене камере у свом стану, употребиће своје вештине да лоцира ко их надзире. У замену да не открије ко је Џеј Џеј, Софи га замоли да проводи време с њом и научи је да буде шпијунка. Упркос оклевању, Џеј Џеј схвати да не може да се одупре њеном шарму.

,,Истинита прича о Келијевој банди”

- Заснован на истоименом роману Питера Керија, филм говори о аустралијском бунтовнику Неду Келију и његовој банди док су бежали од власти пред крај 19. века. О аустралијском одметнику Неду Келију снимљено је неколико филмова, а глумили су га, између осталих, Хит Леџер и Мик Џегер. У најновијој верзији редитеља Џастина Курцела, која је урађена по истоименом роману Питера Керија у панк-рок стилу, племенитог пљачкаша тумачи Џорџ Макај. Важне улоге у филму “Истинита прича о Келијевој банди“ играју и Расел Кроу и Еси Дејвис.

МЕТРОПОЛИТЕН ОПЕРА

Летећи Холанђанин- Франсоа Жирард, чија је мистична, крвљу натопљена визија Вагнеровог ,,Парсифала” постала један од уметничких врхунаца протеклих Метових сезона, овај пут се окреће другом Вагнеровом ремек-делу, ,,Летећи Холанђанин”, којим диригује Валери Гергиев. Први пут у Мету, Сир Брајан Терфел тумачи улогу мистериозног Холанђанина, осуђеног да заувек лута морима. Ања Кампе је одана Сента чија га љубав може ослободити. Будући да је Сента опседнута портретом легендарног морепловца, позорница Мета претворена је у колосално уље на платну. Франц Јосеф Селиг тумачи улогу Сентиног оца Даланда, Сергеј Скорокходов наступа у улози ловца Ерика, Давид Портило тумачи улогу Кормилара, а Михоко Фујимура Сентину дадиљу Мери.

Прочитајте ОВДЕ  све о домаћем филму “Сумрак у бечком хаустору”.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА