Најновије

ОВО ЈЕ 7 НАЈЧЕШЋИХ СЕКСУАЛНИХ ФАНТАЗИЈА НА СВЕТУ: Је ли и ваша међу њима?

Сви имају одређене сексуалне фантазије, а ово су најчешће од њих.

Илустрација (Фото: принтскрин)

1. Групни секс 

Ова популарна фантазија укључује све од тројца до оргија. Зашто је тако честа та фантазија? Блискост партнеру не значи да сте имуни на проблем моногамије која може довести до досаде, а групни секс је нешто што би свакоме зачинило сексуални живот.  

2. Груби секс 

Било да гледате 50 нијанси сиве или отварате БДСМ филмове, нисте једини. Милиони људи широм планете задивљени су грубим сексом и БДСМ-ом. У таквим фантазијама искачемо из својих свакодневних оквира и животних улога и играмо улогу која од нас тражи другачију свест. 

3. Авантуристички секс 

Секс на новим местима или нове ствари у сексу појачавају наше узбуђење, а то сви у животу траже. Секс на плажи, анални секс или доношење хране у спаваћу собу други су примери фантазија које буде узбуђење. Ако је то ваша омиљена фантазија, то би могао бити знак и да тражите одмор од рутинског сексуалног живота. 

4. Фетиши и табуи 

Ово је чиста психологија, а долази од тога да је забрањено воће најслађе.  Ако кажете људима да не чине нешто, без обзира на то шта је, то ће учинити, било да је реч о сексуалним или несексуалним стварима.

5. Полигамија 

Отворени односи и полигамија све су прихватљиви начини живота за многе парове – и сексуална фантазија за многе људе који су у традиционалним моногамним односима. Ово се не односи само на сексуални део односа већ и на емоционални део и додаје да полигамија привлачи многе јер људи тешко проналазе све оно што желе у само једном партнеру. 

6. Страствени, романтични секс 

Вечере са свећама, интимност душе и тела и партнер који вас дубоко жели – повезаност с другим бићем је људска потреба. Имајући партнера који је страствен према вама одлична је потврда да смо жељени. Ако сте се ухватили како маштате о страсти, могуће је да вам је недостаје у стварном животу. 

7. Хомосексуални секс 

Фантазије које укључују неког истог пола врло су збуњујуће. Ако их имате, немојте бринути јер је то честа појава. Без обзира на ваш пол, оваква фантазија је заправо све оно што фантазија и јест - табуизирана, у неким деловима света опасна и забрањена и потпуно друкчија од онога ''што би требало да радите''.

Откривено у ком старосном добу жене имају највећи либидо. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Вечерњи лист

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА