Најновије

ЗАСТРАШУЈУЋИ СНИМЦИ ИЗ ИРАНА: Техеран копа огромне масовне гробнице за умрле од корона вируса, виде се из свемира! (ВИДЕО)

Вашингтон Пост, један од најутицајнијих медија у САД-у, објавио је снимке за које тврди да су гробнице у Ирану у којима су укопане жртве коронавируса.

Ирански лидер Ајатолах Ал Хамнеј (Фото: leader.ir)

На снимцима објављеним на интернет страници медија, видљиво је да је на гробљу ”Бехесхт-е Масоумех“ у Кому, које је већим делом у октобру 2019. било празно, након 21. фебруара, недуго када се појавио вирус, почело копање гробова на ширем подручју.

У вести су наведени и поједини ставови стручњака и још неколико извора, а да су гробови припремљени да би ту били покопани умрли од заразе коронавирусом.

Поједини неименовани стручњаци америчке компаније Маxар Тецхологиес наводе како се на сателитским снимцима могу видети накупине креча поред гробова, што би могло значити да су умрли од последица заразе вирусом прекривени кречом и тако укопани.

Подељени су и снимци на којима је наводно видљивио укопавање умрлих од заразе коронавирусом, а које је 3. марта објавио ирански сервис BBC-а.

Речено је и како је Иран занемарио низ процедура током укопавања те да су жртве у журби укопане.

Према званичним подацима, вирусом је заражено 10.000 особа, међу којима су и високопозиционирани званичници, а 429 је умрлих. Међутим, поједини извори тврде како Иран крије стварно стање и да су бројке много веће.

Руски космонаути ће одржати предавања на тему искустава летења свемиром! Више о томе ОВДЕ.

Извор: aa.com.tr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА