Најновије

СИТУАЦИЈА НИЈЕ НАИВНА: Нове одлуке Владе, забрањена окупљања више од 50 људи!

Ограничена висина цена основних животних намирница, заштитне опреме и дезинфекционих средстава. Забрана јавног окупљања у затвореним просторијама за скупове на којима је више од 50 људи. Према подацима од јутрос у Србији регистровано 46 случајева коронавируса.

Скупштина Србије (Фото: Јутјуб)

Влада Републике Србије на данашњој седници донела је Одлуку о ограничењу висине цена основних животних намирница, заштитне опреме и дезинфекционих средстава.

Влада је такође донела Закључак којим се забрана јавног окупљања у затвореним просторијама, са 100 људи колико је претходно било дефинисано, смањује на 50 људи.

Влада је упутила препоруку свим суграђанима старијим од 65 година, да посебно ограниче своје кретање и да у што мањој мери излазе из куће, будући да су они најугроженија група становништва.

Претходно се Влада огласила саопштењем у којем је апеловала на најстарије суграђане да прате савете и буду у комуникацији са најближима.

Према последњим информацијама, у Србији је регистровано укупно 46 оболелих од коронавируса.

Председник Александар Вучић обратиће се јавности у 20 часова након низа састанака током данашњег дана. 

Највећи произвођач лекова на свету Кина, прети да неће испоручити лекове Европи и САД и оптужује Америку за подметање коронавируса. Прочитајте ОВДЕ   све детаље.

Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА