Најновије

СРПСКА ДЕСНИЦА УПОЗОРАВА: Многи су плаћени да дестабилизују земљу! Ухапсити сваког ко шири панику и дезинформације!

Српска Десница у свом саопштењу наводи да са највишим степеном националне и друштвене одговорности схвата озбиљност ситуације у Србији, у вези са сузбијањем пандемије Корона вируса.

Српска Десница (Фото: Српска Десница)

- Највиши државни органи, председник Републике Србије, председник Владе и председник Народне скупштине донели су вечерас одлуку о ванредним мерама ради превенције ширења заразе на територији читаве државне територије које су обавезујуће за све људе у Србији. - кажу у Српској Десници

- Сходно развоју догађаја, који се стручно и професионално прате у сваком моменту и на свим нивоима, Српска Десница захтева од надлежних органа да најоштрије примене закон према онима који злонамерно и неодговорно шире панику и дезинформишу јавност на друштвеним мрежама. Заустављање пандемије Корона вируса у Србији сада представља највиши државни, национални и људски интерес за све појединце, партије и организације. Битка која је пред нама јесте битка коју морамо добити заједнички, солидарно и у духу српске саборности и поштовања прописа које успоставља Србија – наше најдрагоценије благо и неприкосновени ауторитет свих српских патриота. - кажу десничари.

Српска Десница у свом саопштењу унапред упозорава да надлежни државни органи морају посветити посебну пажњу према онима који су, тврде, инструисани, плаћени и усмерени да дестабилизују земљу кроз медијско дезинформисање и застрашивање јавности, а тиме ће борба српске државе и српског народа против Корона пошасти бити додатно отежана. 

- Тражимо бескомпромисно и најоштрије законско санкционисање против ових не мање опасних појава оличених у унутрашњем непријатељу, непријатељу којег Српска Десница већ дуго времена назива пета колона вирус! - 

- Јединствен српски народ уз своју матичну државу најбољи је лек за ову опаку пандемију која нас је као нацију задесила у новије доба. Сложно до победе, живела Србија! - пише у саопштењу.

СРС тражи дипломатски статус за Руско-српско хуманитарарни центар у Нишу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА