Најновије

ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ: Његова омиљена поза открива шта тачно жели од жене

Можда нећете одмах приметити, али поза коју најчешће тражи од вас може доста да вам каже о њему...

Илустрација (Фото: принтскрин)

Бочни секс карактеристичан је за осећајне мушкарце, "доги стајл" указује на то да не жели да се емотивно разоткрије, а ако вас привлачи себи - заправо жели више интимности.

Разигран сексуални живот подразумева и разноликост, што се понајвише односи и на мењање поза. Ипак, она омиљена се лако препознаје - у њој мушкарац највише ужива и обично води до самог врхунца. Откријте шта његова омиљена поза говори о његовим емоцијама, али и о томе шта заправо жели у односу.

Мисионарска

Мушкарци који воле мисионарски положај у сексу, у животу се строго држе правила, верни су и нежни партнери који вас неће разочарати. Али дефинитивно такви мушкарци нису досадни. У овом положају, његова је сва пажња усмерена на партнерку, а ту су и контакт очима, загрљаји, пољупци. Ако желите стабилност и размењивање нежности, такав мушкарац је савршен избор за вас, истиче стручњак за говор тела, Џен Харгрејв.

Положај кашике за осећајног типа

Поза кашике односно положај у којем обоје лежите на боку, с тиме да је он иза вас, открива мушкарца који стално тражи потврду жениних осећаја. Овај положај омогућава посебну интимност, што указује на то да је ваш мушкарац осећајан тип, објаснио је Харгрејв.

Доги стајл га емоционално не разоткрива

Ако ваш мушкарац обожава "доги стајл", он заправо воли да доминира, да буде алфа мушкарац и не жели превише емоционално да се отвара. Будући да у овој пози контакт очима изостаје, то он заправо и жели јер тако добија на сигурности. Ова поза не одише емоцијама које говоре о љубави и поштовању, и ако инсистира на том положају, могуће је да има проблема са самопоуздањем.

Ако је жена горе, мушкарцу је битно и њено задовољство

Иако већина мушкараца највише воли управо ову позу, она не говори пуно доброг о њима. Ако ваш мушкарац инсистира на њој, он заправо не жели да уложи превише труда већ пушта вама да одиграте игру. Мањак амбиције и мотивације не односи се само на секс, већ и на остале делове живота јер је овај мушкарац углавном навикао да му се све сервира.

Али ако не инсистира само на овом положају, али му је један од дражих, реч је о заиграној машти и такав мушкарац може да пружи својој партнерки пуно добре забаве.

Полузагрљај је знак да је задовољан у вези

Положај у ком жена лежи на трбуху, а мушкарац је грли приликом секса у тзв. полузагрљају знак је да му је угодно с вама и да је задовољан у вези, објаснила је стручњак за комуникацију др Одри Нилсон.

Блиски контакт за мушкарце који воле нежност

Ако вас мушкарац привлачи ка себи током секса, он жели више интимности. Наиме, привлачи вас ка најосетљивијем делу врата, вени, а то је знак поверења и нежности. Такав тип мушкарца заправо воли да партнерка одлучује о свему, објаснио је стручњак за невербалну комуникацију и аутор књиге "Љубавни сигнали", др Дејвид Гивенс.

Ако се одмиче након секса, боји се обавеза

Ако се мушкарац након секса одмах одмакне од вас, знак је да не жели обавезе. Тим потезом ствара сигурну удаљеност од вас, и психичку и емоционалну, истакао је Гивенс.

Лежање на боку након секса открива посесивца

Ако након секса лежи крај вас у пози кашике, односно на боку, мушкарац је луд за вама, али и помало посесиван. У овом положају он вас заклања, што указује на доминантност. Међутим, ако жели да се мази, али тако да сте ви иза њега, овај положај открива некога ко воли да се други брину за њега, напоменуо је Харгрејв.

Откривено у ком старосном добу жене имају највећи либидо. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: 24sata.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА