Најновије

СРЂАН НОГО БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: Вучић је све до сад слагао! Злоупотребиће ванредно стање за обрачун са својим противницима (ВИДЕО)

Народни посланик Срђан Ного потврдио је да парламентарни, покрајински и локални избори неће бити одржани 26. априла.

Срђан Ного (Фото: Јутјуб)

По његовом мишљењу касно је уведено ванредно стање и ситуација је алармантна.

“На овај начин никад се нећемо изборити са вирусом. Вучић је човек који је све до сад слагао и ванредно стање злоупотребиће за обрачун са својим противницима”, рекао је за Славије инфо ТВ.

Ного је навео да је око хиљаду лица угрожено од тога је приоритет око две стотине лица, а првих двадесет биће ликвидирани или затварани у току ванредног стања.

Ного предлаже да се укине плаћање свих дажбина док ово траје а да се дугови отпишу грађанима и привреди који ће бити озбиљно оштећени ванредним стањем.

У емисији је било доста речи и да вирус озбиљно утиче на стерилитет код мушкараца.

“Вирус је вештачки изазван и направљен у Кини и то у фабрици чији је Сорош званични власник”, рекао је он и додао да је Кина повела озбиљну истрагу против овога и Ного верује да ће се за ово сурово обрачунати.

“Тренутно се води у свету велика борба између глобалиста и суверениста”, додао је Ного.

Ексклузивно за Славија инфо Ного је показао пасоше који су фалсификовани и на њима се види да су иста лица на пасошима Ирана и Израела а пасоши су рађени у ковници новца у Београду.

“Вучић је својом политиком успео да се замери и Ирану и Израелу радећи пасоше за терористе”, додаје народни посланик.

У емисији било је доста речи о обрачунима у свету као и о умешаности наше земље у све то. Ного тврди да се нама људи чуде какве смо људе изабрали.

“Велика је вероватноћа да ће Даблински споразум у пракси значити да ће Србија бити чеп за мигранте и да ће поред нових из Европе враћати мигранте у Србију и да одавде неће имати где да оду. Постоји велика могућност да ће реадмисија бити погубна по Србију јер треба вратити поред миграната и више од пола милиона Рома. Вирус морамо озбиљно схватити јер су последице велике”, рекао је Ного и поручио је Вучићу да ни случајно не покуша да злоупотреби ванредно стање за ликвидацију својих противника.

“Од којих је добар део из СНС или су бивши чланови СНС”, навео је Ного и изне једну занимљиву чињеницу да на списку нема никог из СЗС. 

Прочитајте ОВДЕ шта је Саша Радуловић поручио Александру Вучићу.

Извор: Славија инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА