Најновије

СЕКС У ДОБА КОРОНЕ! Ево шта морате да знате како бисте се заштитили у овом периоду!

Многи људи су се одлучили за ношење маски како би се одбранили од корона вируса, за који се испоставило да не може да нас заштити у потпуности. Други користе антибактеријске гелове, креме и сапуне како би дезинфиковали руке и тако смањили могућност од заразе.

Илустрација (Фото: pixabay/ Правда)

Неки људи су се изоловали и не појављују се на јавним местима како би спречили контакт са странцима, али шта је најбитније када је реч о партнерским односима.

Причамо о сексу, а мало тога се зна како се вирус шири када људи мешају телесне течности.

Када је реч о другим сексуално преносивим болестима, знамо да је кондом најбољи начин заштите, али да ли он може да нас заштити и од корона вируса?

До сада је документовано 198 000 хиљада случајева инфекције корона вирусом са тенденцијом раста.

- Будући да је ово нови вирус не знамо тачно како се инфекција шири са особе на особу - рекао је др Симран Део из Велике Британије.

- Оно што знамо јесте да се слични вируси шире преко кијања и кашљања. Експерти сумњају да је исти случај и са короном, али треба извршити још истраживања.

Зараза корона вирусом може да има фаталне последице, било да сте током секса користили кондом или нисте. Општа препорука доктора је да здраве особе избегавају контакт са зараженима.

- Секс са особом која је заражена корона вирусом, или се налази у карантину након излечења, није препоручљива - општи је савет доктора.

Знајте да свог партнера нећете спасити уколико се закашљете и окренете главу будући да се тада вирус ослобађау ваздух и лако напада другу особу.

Љубљење са особом која је заражена је такође забрањено, па доктори саветују да је најбоље уздржати се од интимности уколико је један од партнера заражен вирусом.

Ових 12 навика које вам делују наивно ће вам упропастити сексуални живот. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА