Најновије

Што ме тражиш зечино из Растока?

Опет сам ти мета Ђукановићу. По навици. Поново сам те изнервирао као онда када сам први добио информацију да си од Клинтона тражио да се бомбардује сјевер Црне Горе и казне подручја која подржавају покојног Слободана Милошевића. Тим чином си побио црногорску ђецу у Мурину, и неколико одраслих. Негирао си то тада одлучно,али те Клинтон открио када је завршио мандат.

Mило Ђукановић (Фото: Јутјуб/Правда)

Пише: Велимир Ераковић

Ником од политичара нијеси одговорио на те нападе, само мени и НВО Биљарда, знајући ко сачињава ту организацију. Кад си уз велику и не превазиђени крађу покрао референдум опет си у кампањи причао како је штаб оних који желе заједницу Биљарда. На протестима, против признања лажне државе Косово, наредио си да прво мене нападну и покојног Сашу Пејановића. Тако је и било. Тукли сте нас, мада смо вам пружали отпор док cмо живота имали. Лобању су ми отвориле твоје црне легије и опет сам ухапшен са операционог стола. Тек сјутра су дошили остатак ране затворски доктори. Оптужио си ме преко својих тужиоца за насилничко понашање. А остале назвао митоманима. Косово и Метохија нијесу мит, него темељ српскога народа. Ту убрајам и Црногорце јер смо ми освајали Метохију, а српска круна којом је Краљ Никола крунисан из Дечана, још увјек је у Цетињском манастиру. Химну Црне Горе је писао србин управо Краљ Никола и она је ,,Онамо Намо,,.Колику си ту бруку и срамоту нано Црној Гори?

Велеиздајниче, намјештао си ми да палим џипове ове НВО коју би да претвориш у цркву, затварао ко зна колико пута мислећи да ћеш ме сломити. Џаба ти је било. На протестима које смо организовали, када си рушио шаторско насеље био сам ти посебна мета. Она битанга од Благојевића је само мене тражила по кампу док ми није опсовао мајку. Тада је кордон полиције искалио сав бијес на мени и буквално ме обогаљио. Кичму сте ми уништили и унутрашње органе да доктори нијесу могли да вјерују да сам жив. Прије тога сам такође нападнут од преко двадесет полицајаца, јер сам бранио покојног професора Ћираковића. И уз мене је тада био Милутин Ђукановић, сада шеф посланичког клуба Нове српске демократије. Наравно и тада нијеси престао, па ми је седми батаљон одредио обезбеђење како би спријечили покушај да ме убијеш. Кад је формирана редска служба, коју сам идеолошки водио послао си ми главног инспектора за тероризам и јединице САЈ са надом да ћеш ме ту испровоцирати и убити. Пред малољетном дјецом. Видиш,није ти успјели јер сам знао да ћеш послати кербере на мене. Иако је потпоручник и остала војна лица направио да та служба функционише по закону, оптужио си ме за насилно рушење уставног поретка земље која свакодневно гази устав и доноси незаконите законе. Исти дан сте ми упали у мајчин стан и само је Бог спасио јер је болесна од срца и добила је јак напад.

Кад смо те побиједили у Беранама и понизили поред толико уложених пара опет си послао САЈ на нас двојицу. Са репетираним оружјем, чекали сте само један погрешан потез да пуцате. На мосту код Пљеваља тачно изнад Ђурђевића Таре послао си ауто да нас гурне у провалију, али су ипак твоје олоши побјегле. Пред задње изборе, зечино из Растока, када си видио са колико људи располажемо толико си се био препао да си звао на преговоре. И још ко зна колико пута си покушао да ме убијеш. Тада сам се у листу ,,Дан,,обратио јавности,родбини и кумовима шта ми спремате. Рекао сам јавно да ти и Душко Марковић оћете да ме убијете, али да изгледа као да сам ја то изазвао и личи на несретан случај.

Сад су те, а и тад излуђеле колумне око цркве, за коју знаш да је годинама заједно са мојим друговима браним од тебе и ове НВО. Забољела те истина што знам све чим кажеш и преносим то јавности. Што ти кажем да си усташки поглавник јер имаш усташку државу, усташку химну и црне легије као Анте Павелић. Забољело те и што сам рекао да си највећи издајник икад у нашем народу и историји. Боли те што позивам народ на бунт и на неодустајање од борбе док не одеш у Спуж, заједно са својим тајкунима и све што сте покрали вратите народу. Говорио сам да литије не смију престати док те народ не натјера да се предаш и повучеш са својом издајничком владом. Засметало ти је што знам да полиција мора да потписује лојалност и што кршиш људска права, недајући припадницима војске да учествују на литијама. И ти као ти, посегао за старим методима. Опет са САЈ-ом код мене у претресу, опет дјеца у стресу од твоје црне легије и опет оптужбе да рушим државу. Стару мајку ми такође нијесте прескочили ни овај пут. Битанго једна неопјевана, олошу, несоју који се дрзнуо да дира нешто што траје  800 година буди бар једном мушко. Мене нећеш развлачити по затворима, малтретирати ме или ме као многе објесити чаршавом и рећи да сам се сам убио. Нареди твојим убицама а имаш их много да метком то ријеше. И то у леђа као што сте свакога убили. Колико ти владаш ја се борим против тебе.

Још као студент ти нијесам дао глас иако си тад говорио да си Србин. Видио сам неко зло у теби. Како тад, тако и сад, само си сад показао колико је то сатанско у теби неуништиво. Мајку и дјецу ми оставите на миру. И ти и Веселин Вељовић, Лазовић, Благојевић и Јањушевић. Ја ваше породице не дирам. Борим се само са вама и вашим злом. Борим се против највећих издајника и сорошоида, заједно са момцима који су увјек уз мене. Кад су Вељовић и Благојевић могли издати војску којој су се заклели,могу урадити све. Не бојим се ја Миловог казамата, знам како је тамо. Само морам да завршим оволико година борбе на частан начин и одужим се прецима. Ти демону ради оно што најбоље знаш. Страх од смрти код мене не постоји .Пуцај и коначно ријеши по теби изгледа највећи проблем твога режима. Али добро запамти ријечи ђенерала Недића ,,Смрт боли један секунд,а издаја и у гробу,,. И нећете побиједити. Без обзира на НATO у који смо ушли преваром, Срби ће се радовати на крају. Јер нијесам ја сам. Стотине хиљада вјерника срба ће дати своје животе. Спремни смо на све, чак и да почнеш да убијаш по Црној Гори, запамти ,,И кад нам мушке узмете животе,гробови наши бориће се са вама,,.

Како је Миодраг ЗАрковић жестоко искритиковао Александра Вучића погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА