Најновије

ОМИЉЕНИ ДОГИ САЈЛ: 7 савета да вам та поза буде још боља

Постоји нешто о сексу у псећем положају, нешто што је мало… мање од гламурозног. Али положај на све четири је популаран из следећег разлога: може се постићи најдубља могућа пенетрација у овом положају, а такође се лакше допре до Г-тачке.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Постоји много начина да псећи стил буде веома, веома секси – чак и ако сте на неки начин скептични према том положају на почетку.

Класична верзија подразумева постављање "на све четири" – партнер је иза вас и на коленима те улази у вас с леђа. Остале варијације укључују савијање изнад кревета док партнер улази с леђа, као и неколико промена положаја ногу и руку како би се ствари промениле.

Али, суштина је да је то секс с партнером иза вас. Сада кад знате основе, испробајте ове трикове како би "доги стајл" био пријатнији.

1. Усправите се

Класични став псећег положаја – клечећи на све четири – може да буде сјајан неко време, али на крају почну да вас боле колена. Многе жене жале се на бол у коленима или да их боле леђа или врат, али то се избегне тако да станете на ноге. Устаните и лагано се нагните према зиду или на сто.

2. Напустите спаваћу собу

Најбољи део код псећег положаја јесте да не захтева кревет. Испробајте га под тушем, стојећи на степеништу док се држите за ограду или се нагните преко кухињског пулта.

3. Користите јастук

Прескочите традиционални псећи стил и испробајте ову варијацију која ће повећати ваше шансе за оргазам само од чистог секса (што је реткост за већину жена).

Поставите се у класични псећи положај на све четири, а затим ставите јастук (или неколико чврстих јастука) испод стомака како бисте повећали спољашњи притисак на стомак и карлицу, што појачава доживљај за време секса. Осим тога, држећи кукове подигнуте, одмарате главу и руке на кревету.

4. Укључите брадавице

Ако вам се свиђа стимулација дојки, псећи стил је савршен положај да их укључите. Ухватите партнерове руке и ставите их на груди. Затим, држећи руке на његовим, можете да му покажете како тачно желите да вас додирује.

5. Покушајте да баците поглед из близине

Сместите се испред огледала како бисте и ви и партнер могли да посматрате једно друго из другог угла. И немојте да се изненадите ако вас инспирише на шоу. Забаците косу, још мало закрените леђа и ухватите му поглед…

6. Помозите сами себи руком

Помоћу прстију или вибратора стимулишите клиторис за време секса за врхунац који је двоструко снажнији. Заправо, ово је један од најбољих начина да повећате своје шансе за оргазам за време псећег стила.

7. Изађите ван граница

Ако сте за то, то је најлакши положај за прелазак с вагиналног секса на аналну игру. Само се побрините да партнер промени кондом како бисте избегли инфекцију. А ако вам је први пут, будите сигурни да користите доста лубриканта и идите сасвим полако.

Његова омиљена поза открива шта тачно жели од жене. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: miss7.24sata.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА