Најновије

ОД ФУДБАЛА ИХ НИШТА НЕ МОЖЕ ОДВОЈИТИ: Како играчи Звезде проводе време у изолацији?

Првотимци Црвене звезде најодговорније су приступили ванредном стању које је Влада Репулике Србије увела у недељу као меру за сузбијање корона вируса.

Овако играчи Звезде проводе време у изолацији (Фото: Јутјуб)

Фудбалери време проводе са породицама у својим домовима, тренирају по програму, гледају филмове, а путем друштвене мреже Инстаграм организован је и занимљив изазов у коме су изабраници Дејана Станковића показали фудбалско умеће.

Фудбалери Црвене звезде свих категорија по увођењу ванредног стања обуставили су све фудбалске активности и сви спортисти и фудбалски радници налазе се у својим кућама. Капитен Милан Борјан, Марко Гобељић и остали одговорно и савесно су поступили према упуствима државних органа. Сви првотимци су добили програм тренинга од стручног штаба који могу одрађивати у својим домовима и тако одржавати како-тако неки ниво кондиције.

Звездин капитен и предводник на терену Милан Борјан имао је снажну поруку за све грађане наше земље.

- Желим да вас, у име Црвене звезде и у моје лично име, све поздравим и поручим да морамо бити јаки, друштвено одговорни, да седимо код куће да би сачували и себе и друге. Звезда је победила и била првак света, победићемо и ми, сви заједно овог невидиљивог противника - нагласио је Борјан.

Већина Звездиних фудбалера користи ово стање карантина и изолације за дружење са својим најближима, а многи бирају у поподневним и вечерњим сатима и добар филм за опуштање. Борјан препоручује да погледате филмове – “Ирац”, “Оушнових 8”, “Того” и "Необрађени драгуљи”. Леви бек клуба и члан “клуба 100”, Милан Родић опоравио се од повреде и уз свакодневни рад код куће предлаже да се погледају – “Било једном у Америци”, “Бекство из Шошенка”, као и филм “Пијаниста”. Звездин лав и повратник на терен, Бранко Јовичић, који је 18. мартa прославио 27. рођендан, више воли серије од филмова. Његови фаворити за ове дане су серије “Чернобиљ”, “Снага” и “Гомора”. Ричмонд Боаћи је још увек у процесу опоравка од повреде, а добро је познато да обожава музику и плес. На Инстаграм профилу одиграо је плес који је назвао "Не корона вирусу"…

На друштвеној мрежи Инстаграм покренут је занимљив изазов са хештегом #останикодкуће (#stayathome)  у коме бројни фудбалери Европе и света показују своје мајстроство и вештину жонглирајући управо оно што сигурно сви имамо у домовима – тоалет папир. У име Црвене звезде изазов је покренуо Вељко Николић, а редом су своје умеће показали Његош Петровић, Милош Вулић, Срђан Бабић, Душан Јованчић. Ел Фарду Бен се такође прикључио овом занимљивом изазову, а чак су и његова деца показала да су од тате наследила фудбалски таленат.

Фудбалери Црвене звезде апелују на грађане у Србији да поштују све одредбе Владе Републике Србије о ванредном стању и да чувајући себе чувају и друге.

Живот нема цену.

Корону су пустили милионери. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА