Најновије

Ово питање највише мучи Београђане: Да ли ће градски превоз бити укинут?

Како ће градски превоз да функционише током наредних дана и хоћели бити привремено укинут, питање је које мучи све Београђане. Проблем у случају обуставе линија, биће и паркирање односно рад ЈКП "Паркинг сервис". Због увођења мера током ванредног стања које подразумевају забрану изласка из куће од 20.00 до 5.00, ГСП "Београд" је у четвртак, као и у петак почети да повлачи своја возила у гаражу са улица већ од 18.30.

Београдски бусеви (Фото: Јутјуб)

То ће бити и време када ће бити одржани последњи поласци на линијама. Први јутарњи поласци током викенда, ако не буде нових мера, биће нешто после 5.00, у зависности од тога колико су почетне станице удаљене од погона ГСП. Сви поласци на линијама од синоћ били су редуковани, па су се поласци на линијама одржавали на пола сата и сат. Ред вожње приградских линија и локалних после 20.00 синоћ се није мењао. Како ће бити у петак, зависиће од одлука надлежних које се мењају из часа у час и у зависности о ситације.

За раднике треће смене, у сваком случају, обезбеђен ће бити превоз у том периоду. Компаније које су својим радницима обезбедиле дозволе за кретање јављале су се ГСП током ових дана. Посебне дозволе возачи од МУП, како би у погоне стигли до 5.00, још нису добили, већ само дозволе фирме.

Хоће ли наплата паркирања у зонама бити суспендовано, знаће се наредних дана.

Панчево

И АТП "Панчево" саобраћаја у складу са ситуацијом. Први полазак из Панчева а Београд у 5.30, а последњи из престонице ка граду на Тамишу 18.00.

САД у септембру 2019. одржале вежбу „борбе против епидемије из Кине“. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА