Најновије

СРЂАН ШКОРО: "Србија је поред короне суочена и са владавином напредњака! Те две пошасти на једном месту су неиздрживе и страшне!" (ВИДЕО)

Бивши шеф деска Новости Срђан Шкоро детаљно је описао развој ситуације у Србији од смејања вирусу корона до ванредног стања.

Срђан Шкоро (Фото: Јутјуб)

По његовим речима сасвим је логично да ненормална власт прави ненормалне потезе.

“Тек сад се види колико је све у Србији разорено и колико заправо ништа ни немамо. Страшно је то што се врши толики притисак на пензионере и наше људе који се враћају у земљу јер они одавде нису отишли безвезе него из немогућности да имају нормалан живот”, рекао је Шкоро.

Он је вирус корона упоредио са СНС иако је у Србији већи број смртних случајева има од чланова СНС него од вируса.

“Ванредно стање не важи за све, а Шкоро је убеђен да кафићи, тржни центри и фирме попут ресторана Франш, Техноманије, Вин вина и сличних неће бити затворене. Колико је прво обраћање Вучића народ озбиљно схватио види се и по томе да га први дан скоро нико није послушао и остао код куће”, рекао је Шкоро и дода да Вучић пада чим се ванредно стање заврши.

Он је тренутну ситуацију упоредио са падом Слободана Милошевића. Шкоро не верује да ће у Србији медији бити као у Албанији пре 40 година кад је на првом каналу ишло обраћање Енвера Хоџе, а на другом полицајац који је људима претио да врате на први.

“Мада, ситуација није далеко од тога”, навео је Шкоро.

Прочитајте ОВДЕ колико је до сада људи заражено вирусом корона у Србији.

Извор: Славија инфо ТВ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА