Најновије

ШОКАНТНО! ГДЕ ЈЕ ТУ ХУМАНОСТ? Да ли је могуће да су ово урадили? Било би јој топлије у ћелији!

Након што је отпуштена из болнице а рођени брат није хтео да је прими у кућу, Хитна помоћ је јуче око 16 часова баку од око 70 година оставила на улици, где је провела ноћ, сведоче комшије.

Земун (Фото: Јутјуб)

„Мислим да бака и њена ћерка немају кров над главом и онда су дошле код бакиног брата који живи овде у насељу. Он није хтео да их прими у кућу, и хитна помоћ их је тако оставила на улици“, рекла је грађанка која живи у близини и баку обилази.

Према њеним речима, пошто их је Хитна помоћ довезла на адресу коју су рекле, а уз бакину отпусну листу из КБЦ Земун, они су само отишли и оставили их уз образложење да су они своје обавили. Жена је остала да лежи у Голубиначкој улици на Новом Београду.

„Звали смо и полицију, били су више пута али ја не могу да вам кажем шта су рекли, јер нисам била ту у том тренутку. Углавном чујем да су се правдали да ни они нису надлежни. Комшија је добио батине, тукли су га јер је апеловао на њих да одведу жену. Апелује се да се старији склоне а жена лежи на улици. Ако је полицијски час, ухапсите је, бар ће јој у ћелији бити топлије“, објаснила је дешавања од јуче.

Забринути суграђани су контактирали прихватилишта, која су одбила да приме жену уз образложење да су пребукирани и да у овој ситуацији нема шансе да примају људе. Звали су и Хитну помоћ која је поново изашла, а и полицију, међутим бака је ноћ провела на улици.

Још један комшија каже да је јутрос око 7 сати када је ишао на посао приметио да је бака још била на улици, али јој је неко донео душек на којем сада лежи. Данасу је речено да је последњи пут на улици са ћерком виђена око 12 сати, а за сада није познато да ли се неко побринуо за баку.

У полицији је потврђено да су упознати са случајем, али, нису желели да званично о томе говоре.

Прочитајте ОВДЕ   какве су мере затвора запрећене.

Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА