Најновије

ИСПОВЕСТ СА РАДНОГ СТОЛА: Шеф ме је позвао у канцеларију, а онда ме ухватио за косу и завукао руку у међуножје

Радила сам у једној великој фирми, корпорацији. Када сам дошла први пут на интервју за посао, црн и маркантан младић ми је већ тада будио машту. У мени су се комешале страсти и адреналин од треме каква ћу утисак оставити.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Звучи као шаблон, али се маркантан шмекер смешкајући обрачао блахо се померајући на својој фотељи и с оловком која му је прелазила преко усана. Постављао ми је професионална питања, а ја сам се трудила да останем прибрана и концентрисана.

Када сам чула његов прави мушки глас преко телефона са саопштењем да почињем да радим, нисам знала да ли сам била у већем заносу од тог звука који је подизао сав мој либидо или од среће што сам добила добар посао.

Наши погледи су се на ходницима сусретали, увек ми се са мало више пажње обраћао и јављао и ја сам већ почела ноћима да маштам о њему. Како улази и продире у мене, како заједно доживљавамо оргазме, како се дивљачки љубимо и поново настављамо секс.

Пролазило је време, многе су колегинице очито биле једнако занесене, али ја сам осећала да се у његовим очима разликујем од осталих.

С времена, на време подносила сам му извештаје, али тада, када смо остајали сами у његовој канцеларији био је врло озбиљан... до једне прилике.

Остали смо до касно да радимо, у фирми је остало нас јако мало, а онда ме је позвао телефоном да дођем до њега. У том свом лудилу најмање ми је пало на памет да ће се десити нешто што месецима прижељкујем.

Ушла сам у његов офис, и док сам се окренула након шро сам затворила врата, буквално смо се сусрели телом уз тело. Обома нам је било јасно да је изазвана бурна хемијска реакција при том споју. Стегао ме је чврсто за косу и почео да љуби, затим се спуштао низ врат, раскопчао ми кошуљу и прождирао моје бујне груди.

Напипала сам обдареност међу његовим ногама, толико чврсту да нисам могла да се суздржим, раскопчавала сам га немилосрдном брзином.

Попео ме је на сто и ушао дубоко у мене. Суздржавали смо се да не будемо гласни. Нашли смо се на поду, свуда по офису оставили смо трагове наше страсти.

Ових 12 навика које вам делују наивно ће вам упропастити сексуални живот. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА