Најновије

"ХОЋУ ДА СВИ ИЗГЛЕДАТЕ КАО ПУТИН": Ево шта је председник општине Обреновац поручио лекарима (ВИДЕО)

Mирослав Чучковић, председник општине Обреновац, гостујући на једној телевизији причао је о неопходној медицинској опреми која је обезбеђена лекарима и свима у здравству, али и организованом посебном превозу од куће до посла и назад у време вандредног стања због епидемије корона вируса.

Мирослав Чучковић (Фото: Јутјуб)

- Рекао сам нашим лекарима:"Хоћу да сви изгледате као Путин!". Купили смо им 100 одела, који су као скафандери, као и кациге са визирима. Хоћу да свако од њих изгледа максимално заштићено да нам се не деси Лесковац, да нам се не деси Ваљево. У Лесковцу је 50 доктора одведено у изолацију због тога што су имали контакт са људима који су заражени - нагласио је Чучковић.

За потребе превоза оних који раде у Дому здравља Обреновац, обезбеђен је општински аутобус који вози од околних села Обреновца, па све до центра.

- Они имају организован превоз да буду доведени на своје радно место - рекао је Чучковић за РТВ "Маг".

Такође је додао, да је још обезбеђен минибус који ће превозити све пацијенте који морају на дијализу, тачније особе које нису болесници који у овом тренутку морају да се превозе санитетима.

- За њих смо обезбедили мини бус, који вози из свих делова Обреновца на дијализу, да не би ова возила која су за превоз људи који морају да буду довезени на тест корона вируса, били уопсте у додиру са другим болесницима - напоменуо је Чучковић.

Прочитајте ОВДЕ како се библиотекар бори против короне.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА