Најновије

Политичари пажња: Проверите да ли сте и ви у књизи "Како сам постао државни непријатељ"

АРАНЂЕЛОВАЦ - Српски народни покрет Наши саопштио је данас да је председник те организације, Иван Ивановић, објавио нову књигу под насловом "Како сам постао државни непријатељ".
Фото: Правда

Фото: Правда

- Ако сте мислили да на једном месту не могу да се окупе ДС, ЛДП, ДСС, Образ, Наши, Двери, Борис Тадић, Митрополит Амфилохије, Чеда Јовановић, Владика Атанасије, Веља Илић, Бранкица Станковић, Оља Бећковић, Александар Вучић, Младен Обрадовић, Драган Ђилас, Владан Глишић и многи други, преварили сте се! У књизи председника СНП Наши, Ивана Ивановића "Како сам постао државни непријатељ" преплићу се догађаји са поменутим личностима, али и многим другима - саопштавају у овој организацији. Из ове организације саопштавају  да је реч о специфичном роману аутобиографског карактера. - Роман представља и изванредан историјски документ, јер открива до сада непознате ствари о политичкој сцени Србије, а многе информације, према речима аутора, изазваће велике потресе на домаћој политичкој сцени, а читаоце и грађане Србије изненадити и оставити у неверици. Књига "Како сам постао државни непријатељ!?" ће по први пут српској јавности приказати стварну слику оног дела невладиног сектора који се у медијима најчешће назива "десничарским". Аутор говорећи о свом животу кроз призму политичких догађаја од самог детињства до данас, приказује на који начин функционише политика у Србији и давајући преглед дугогодишњег рада СНП Наши и свог личног политичког активизма, он открива везе патриотских организација са политичким странкама и најутицајнијим политичарима Србије, начине финансирања, односе са структурама служби безбедности, информације о великим догађајима који су потресали Србију, а изостале су и намерно су изостављане из информативних емисија, те цео низ изванредних информација и непознатих детаља о стварима које су чиниле политичку стварност у последњих десетак и више година - поручују у овој организацији.
Прочитајте још:СРС: ЕУ је гробница народа„Скандалозна одлука Скупштине АП ВојводинеБурна дешавања у војсци: Диковић тражи смену генерала
Извор: Правда    

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА