Најновије

СТИЖУ РУСКИ СПЕЦИЈАЛЦИ! Хоће ли се Европа сетити ко јој је помогао када невоља прође?! (ВИДЕО)

Руски војни специјалци који су стигли у Италију да помогну у борби против коронавируса крећу се према северу земље, који је најтеже погођен смртоносном епидемијом.

Руски конвој стиже у Италију (Фото: Јутјуб)

Конвој, састављен од 22 камиона и других возила, кренуо је рано у среду у северни италијански град Бергамо. Конвој у пратњи италијанских карабињера стигао је до Фиренце и накратко се зауставио тамо, каже руска војска.

Стотину руских војних лекара и специјалиста за болести пребачено је током викенда у Италију, слетајући у ваздухопловну базу Пратика де Маре, 30км од града Рима.

 

Тим, распоређен да помогне Италији у борби против коронавируса, донео је мобилне лабораторије, возила за дезинфекцију, комплете за тестирање коронавируса и другу опрему за борбу против болести.

Италија је европска земља која је најтеже погођена коронавирусом - укупан број случајева приближио се 70.000, док је број смртних случајева већ двоструко већи од кинеске.

Северна Италија је била најгоре погођена, тамо је отприлике половина смртних случајева у земљи. Пандемија коронавируса која захвата планету изазвала је смрт више од 19.000, док је укупан број потврђених случајева премашио 400.000.

Ко ће преживети, човечанство или дубока држава? Сазнајте ОВДЕ!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА