Најновије

Велика акција која ће вам олакшати изолацију: Књиге као најбољи пријатељи!

Вулкан издаваштво као најбољи пријатељ у доба изолације.

Фото-Вулкан

Вулкан је припремио велики број наслова у којима ћете уживати овог пролећа. У свим објектима Мој Киоск, од 23. марта до 19. априла у склопу пролећне акције моћи ћете да набавите једну књигу по цени од само 399 динара, а уколико се одлучите за две књиге по избору – њихова цена ће бити само 499 динара!  

Ако време у изолацији проводите тако што припремате различите ђаконије и уживате у испробавању нових рецепата, књига Паша од кухиње је идеална за вас. Паша има редак дар у Отоманском царству, јер влада аромама, укусима и зачинима, којима утиче на срца, ум и здравље људи који окусе његове ђаконије. Док путује у разне градове царства, од најбољих кувара учи кулинарске вештине, али и магију зачина и утицај звезда. Кад упозна прелепу играчицу Камер, пожелеће да с њом подели будућност. Да би спасао љубав свог живота харемске судбине, мораће да пронађе начин да свој кулинарски таленат претвори у моћно оружје.

Роман Сада ме пољуби писан је за све љубитеље несвакидашњих животних прича смештених у прелепој Италији. Једном кад осетимо праву љубав, тешко да можемо да је контролишемо. Погоди нас право у срце и уздрма нам читав свет, и онда је прекасно: ни удаљеност у времену или простору ни природне непогоде не могу да је зауставе. Управо то се догодило и Леонарду, главном јунаку овог романа. Имао је само једну велику љубав у животу - звала се Анђела и нестала је без трага убрзо по рођењу њихове ћерке Лауре, пре седамнаест година. Кад Лео коначно допусти ћерки да иде с друштвом на Миконос, она ће се вратити кући другачија, са шокантним открићем о мајци. Ово путовање помоћи ће јој да пронађе снагу у себи и схвати шта значи љубав. А Лео ће научити да, само ако довољно желимо, и најмањи чин љубави може да буде право чудо.

Главна јунакиња романа Ана се још као тинејџерка зарекла да ће имати велику и бучну породицу какву је одувек желела. Пошто је детињство провела у дому, то је била једина мисао која јој је помогла да прегура тешке дане. С друге стране, живот Теа Монтгомерија је наизглед савршен јер потиче из богате породице. Мада није сигуран да жели дете у овом окрутном свету, јер је његово детињство било без љубави, Тео је још као тинејџер обећао себи да ће пронаћи сродну душу, некога ко ће га безусловно волети. Једног дана срели су се у лифту – две уништене душе из два различита света – заволели се и започели везу. Да ли ће њихова љубав бити довољна да превазиђу бол из прошлости? Или ће Ана и Тео сломити једно другом срце? Свака љубавна прича има две стране. Ово је Анина.

Ово су само неки од невероватних романа који учествују у великој пролећној акцији. Списак свих наслова, погледајте у наставку:

Седам година касније
Олуја страсти
Даме бирају
Паша од кухиње
Сада ме пољуби
Ана

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА