Најновије

МЕДОЈЕВИЋ ЗА ПРАВДУ: Американци поново штампају свој новац! Моћ враћена народу и уставу! Ово је историјски тренутак за човечанство!

Како је Доналд Трамп преузео контроли над ФЕД - главним оружјем глобалних банкара. Стивен Мнучин, Трампов министар финансија, нови амерички херој. Запамтите ово име Стивен Мнучин @stevenmnuchin1 Глобални банкари на апаратима. @realDonaldTrump

Небојша Медојевић (Фото: Јутјуб)

Пише: Небојша Медојевић

Трамп је успио да сломи Конгрес и Демократе који су традиционално продузена рука Глобалних банкара. Они су до сада гласали само за оно што банкари траже. Сад су сломљени. Са ових 2.2 билиона УСД које ће ФЕД  да одштампа, управљаће Трамп и Мнучин, на основу одлуке Конгреса. Ово је први пут од 1913. Историја.

Ликвидност тржишта у САД  и контролу кредита за 186 Централних банака у свијету више не контролише ФЕД, већ стивен Мнучин, Министар Финансија Доналда Трампа и Конгрес. Враћена је моћ народу и уставу САД. Ово је историјски тренутак. 

Конгрес је повратио Уставно право да одлучује о штампању новца и употреби за јавне сврхе. Велики дан за амерички народ и човјечанство!

Они који су напали човјеванство са #ЦОВИД19 бачени су на кољена.
Само сложно! Само јако!

Милачић послао отворено писмо министрима у ЦГ! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА