Најновије

МИЛОГОРЦИ ПОЧЕЛИ И ПОРОДИЧНО ДА ЗАТВАРАЈУ НЕИСТОМИШЉЕНИКЕ: Полиција Небојшу Медојевића са супругом одвела у карантин (ВИДЕО)

Државни тужилац Основног државног тужилаштва (ОДТ) у Подгорици наложио је да се председнику Покрета за промјене и једном од лидера Демократског фронта (ДФ) Небојши Медојевићу и његовој супрузи Марини Медојевић, уручи решење о карантину и да се у пратњи полиције и здравствено санитарног инспектора спроведу у карантин због сумње да су извршили кривично дело непоступање по здравственим прописима за сузбијање опасне заразне болести.

Небојша Медојевић (Фото: Јутјуб)

"Осумњичена М.М. није поступала по решењу надлежног органа о стављању у самоизолацију, већ је напустила стамбени простор у ком је требало да борави да би дала изјаву за медије, док је осумњичени Н.М. такође напустио стамбени објекат у ком је требао да борави", наводи се у саопштењу ОДТ. 

У саопштењу се додаје да је државни тужилац наложио полицији да против њих двоје поднесе кривичну пријаву због кривичног дела непоступање по здравственим прописима за сузбијање опасне заразне болести.

Из Управе полиције је саопштено да им је мера кућне самоизолације изречена 17. марта.

Небојша Медојевић се потом огласио на друштвеним мрежама.

Прочитајте ОВДЕ шта Небојша Медојевић раније данас написао за Правду.

Извор: Вијести/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА