Најновије

ОВАКО БЕСНУ ДОКТОРКУ ДАНИЦУ ГРУЈИЧИЋ НИКАДА НИСТЕ ВИДЕЛИ: "Ви што сте данас ишли да се шетате, имате ли грама мозга?"

Проф. др Даница Грујичић, в. д. директора Института за онкологију Србије је жестоко критиковала оне који су изашли да се прошетају по лепом дану.

Даница Грујичић (Фото: Јутјуб)

“Ово је нов вирус. Три месеца постоји и не знамо пуно о њему. Оно што смо могли да сазнамо од колега из Кине а који су једни прошли рат са овим вирусом и они кажу једина превенција је изолација. То је само једна мера који смо тражили, и људи не могу то да испоштују. Ја мислим да ће ово проћи за два месеца. Али, оно што ме посебно нервира кад видим слике пуног Кошутњака, Аде, Калемегдана, Земунског кеја... Имамо искуство Кинеза. Једино што је стопроцентно сигурно јесте изолација. Ја не знам колико грама мозга може неко да има у глави да изађе напоље”, навела је она и додала:

“После када неко заврши на респиратору и умре, биће крива држава. Па заиста, људи, шта треба још да се уради да би ви седели код куће”.

Она је поручила да грађани у време епидемије вируса корона не би требало да држе дијете.

“Не треба се физички исцрпљивати, не треба држати дијете, треба чувати организам и седети код куће. То је оно чиме сам згрожена. То је потпуно одсуство памети. Сутра кад заврше на респиратору и кад неко умре биће крива држава. Па молим вас, понављам, нова је болест у питању, теорије су разне, од тога да ће мушкарци остати стерилни, да напада бубреге, све су то теорије. Једино што сигурно знамо је да је превенција - седите код куће и ви нећете, па побогу”, нагласила је докторка Грујичић.

Прочитајте ОВДЕ шта је о епидемији короне рекао чувени српски инфектолог.

Извор: ТВ Прва/Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА