Најновије

"Приведите ме, ви ћете се са мном играти три сата, а ја ћу се с вама играти седам месеци" (ВИДЕО)

Бојан Савић, иницијатор акције "Грађанска патрола", за контролу рада полиције од стране грађана објавио је нови видео у коме је приказао инцидент са интервентном полицијом у Нушићевој улици у Београду. Снимак Савићеве дискусије са полицијом након што је један од припадника интервентне јединице завукао руку у његов џеб за само пар дана је видело више од 200 000 људи.

Инцидент (Фото: Јутјуб)

Савић описује догађаје који су предходили инциденту и зашто полицајац не сме грађнину да завлачи руку у џеп грађанима. Занимљиво је да полицајци не дозвољавају Савићу да снима иако грађани имају праву да снимају полицију, али је догађај снимио случајни пролазник.

Иако му полиција прети привођењем, Савић наставља дискусију и позива их да га приведу и претресу у станици али да им неће дозволити да га претресу на улици.

- Ви мене приведите, није проблем. Ви ћете се са мном играти два три сата,а ја ћу се с вама играти седам месеци – рекао је Савић полицајцима алудирајући да ће поднети жалбу на њихов рад. На крају полицајци попуштају и удаљавају се из Нушићеве улице.

Занимљиво је да све време дискусије поред њих стоји Савићев ауто са таблицом “нерегистрован” о чему више можете сазнати ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА