Најновије

ТОКОМ СЛЕДЕЋЕ НЕДЕЉЕ УВЕШЋЕМО ПОЛИЦИЈСКИ ЧАС 24 САТА, АКО СЕ НЕ СМАЊИ БРОЈ ЉУДИ НА УЛИЦАМА! Вучић се "споречкао" са водитељком, па проговорио

Председник Србије гостујући у емисији "Прва тема" на ТВ Прва ауторке и водитељке Јоване Јоксимовић бурно је реаговао на питање о конференцији одржаној 26. фебруара када су доктори смиривали ситуацију и прозвали коронавирус "најсмешнијим на свету", а потом приметио једну необичну ствар.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

- Мислим да је доктор Несторовић геније, а људи га погрешно цитирају. Мислим да је изванредан и да је важно пред велику кризу људима говорити да смо ту да се боримо. Нисам се, за разлику од оних који би то желели, склонио. И тада сам показао велику одговорност. Доктор Несторовић је желео да охрабри људе, нико се није спрдао. И тада смо знали да је озбиљна ситуација. Лакше је говорити кад немамо мртве. Први смо увели ванредно стање, први смо увели овакве мере. Радили смо у складу са ситуацијом, нисмо очекивали да ће бити оволико тешко. Ја сам научио да мене нападају, али нећу да дозволим да нападју лекаре и доктора Несторовића и доктора Кона само зато што су рекли шта су мислили - каже Вучић.

Он је приметио да му је водитељка поставила контрадикторна питања у вези са мерама које је држава увела.

- Прво сте ме питали за укидање слободе кретања паса, прво сам био крив за то. Потом сте ме питали за лекаре и зашто нисмо раније забранили слободу кретања. Потом, питате ме како мислим да забраним потпуно слободу кретања. Увешћемо и 24 часа полицијски час ако се понашање не промени и није ме брига ни за ваше мишљење, ни за било чије, само ме мишљење лекара занима. Неће се ићи у продавницу, нема никаквог кретања. Размишљам о овој мери сваки дан. Уколико резултати не буду бољи, уколико се не смањи број људи на улицама, у току следеће недеље уводимо полицијски час - оштро је рекао Вучић.

Прочитајте ОВДЕ   које је нове мере увео град Београд.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА