Најновије

Рекордно распродате карте за филм "Хотел Београд", отворене нове пројекције!

Распродата премијера филма “Хотел Београд”: Због великог интересовања уведене додатне пројекције .

Фото-Јутјуб

Улазнице за свечану премијеру филма “Хотел Београд”, која ће се одржати 10. марта у Сава центру, су распродате. Због огромног интересовања публике, уведене су додатне пројекције филма исте вечери у биоскопу синеплекс Ушће, на којима ће се публици такође, поклонити ауторска и глумачка екипа овог остварења.

Филм који је настао у руско – српској копродукцији понудиће најбоље из обе кинематографије, домаће глумце, које предводе Милош Биковић, Миодраг Радоњић, Љубомир Бандовић, Срђан Жика Тодоровић,  Јелисавета Теодосић и омиљена имена руског глумишта Дијана Пожарскаја, Борис Дергаћов, Александра Кузенкина предвођених редитељем Константином Статскијим.

“Хотел Београд” инспирисан је омиљеним руским ТВ серијама “Кухиња” и “Хотел Елеон”, са Биковићем који тумачи главног јунака Павла - Пашу, богатог наследника и власника престижног хотела Београд, познатог по бурним изласцима и раскалашном животу. Када се у његов свет умешају београдска мафија, луда невеста, стара љубав и необична фамилија, његов лагодан живот  претвариће се у авантуру у којој је све могуће.

Ова урнебесна комедија наћи ће се од 12. марта на редовном репертоару биоскопа широм Србије и региона, а моћи ће да се погледа и у одабраним биоскопима Европе, САД и Канаде. Српска верзија филма биће премијерно приказана 14. марта у Подгорици, док је свечана премијера у Бања Луци заказана за 18. март.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА