Најновије

СИ ЂИНПИНГ: Кина ће дати већу подршку предузећима погођеним ЦОВИД-19

Низ мера је уведен и биће побољшан упоредо са променама ситуације, рекао је Си, додајући да ће бити усвојене и циљане мере које ће помоћи малим и средњим предузећима да поново покрену производњу и даље се развијају.

Кинески председник Си Ђинпинг, такође генерални секретар Централног комитета Комунистичке партије Кине и председавајући Централне војне комисије, посећује индустријски парк који производи ауто-делове и калупе, у Нингбуу, 29. марта, у источној кинеској провинцији Џеђианг, 2020. Фото: Xinhua/Yan Yan

Си Ђинпинг, генерални секретар Централног комитета Комунистичке партије Кине, рекао је да ће Кина увести усмереније мере како би помогла малим и средњим предузећима (МСП) погођеним избијањем ЦОВИД-19 у поновном покретању производње и даљег развоја.

Си је дао своје примедбе током инспекције у источној кинеској провинцији Џеђианг која је започела у недељу.

Гостујући у сервисном центру индустријског парка који производи висококвалитетне ауто-делове и калупе у Нингбоу у недељу, Си је разговарао са управним особљем парка, и представницима менаџмента малих и средњих предузећа и запосленима који су се враћали у Џеђианг.

Током борбе против епидемије ЦОВИД-19 погођене су различите индустрије и предузећа, рекао је Си.

Низ мера је уведен и биће побољшан упоредо са променама ситуације, рекао је Си, додајући да ће бити усвојене још циљане мере које ће помоћи малим и средњим предузећима да поново покрену производњу и даље се развијају.

"Морамо се суочити са изазовима. Уз подршку Партије и Владе, морамо се држати заједно кроз тешке тренутке да бисмо превазишли тешкоће", нагласио је Си.

Погледајте ОВДЕ невероватан симак из болнице у Италији!

Извор: Синхуа

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА