Најновије

АНИМИРАНИ ФИЛМ "НАПРЕД" У БИОСКОПИМА ОД 5. МАРТА: Авантура за све девојчице и дечаке који верују у вилењаке! (ВИДЕО),

Анимирану авантуру за све девојчице и дечаке који верују у вилењаке, магију и остварење жеља, филм "НАПРЕД", доноси нам маштовита радионица студија Дизни Пиксар!

Екипа синхронизације (Фото: Тарамоунт)

Од четвртка 5. марта имаћемо прилику да уживамо и духовитој и емотивној причи пуној необичних и дивних створења и магије, љубавли и најискренијих емоција! Млади вилењаци Јан и Барли Лаконоги одвешће нас у свет где су чуда могућа, насмејаће нас својим духовитим шалама и научити да је на свету најважније време које проводимо са људима које волимо и који нас воле.

Највернији фанови имали су прилику да уживају у специјалној пројекцији која је одржана 29. фебруара у биоскопу Синеплекс 4Д Делта СитИ, а којој је присуствовао и део фантастичне екипе која је учествовала у синхронизацији овог филма: Реља Жикич, Борис Пинговић, Владан Милић, Никола Тодоровић, Софија Станковић, Саша Синђелич, Никола Немешевић, Срђан Чолић, као и редитељ синхронизације Владимир Марковић Луни.

Од четвртка. 5. марта, филм "НАПРЕД" приказиваће се синхронизовано и титловано, у 2Д и 3Д технологији.

Карте за ово незаборавно филмско искуство можете купити на благајнама биоскопа: Синеплекс Ушће Шопинг Центар, Синеплекс 4Д Делта Сити, Синеплекс БИГ Београд, Рода, Таквуд, Сине Гранд Капитол Парк Раковица, Комбанк Дворана, Фонтана, Арена (Нови Сад), Синеплекс Променада (Нови Сад), СинеСтар (Нови Сад), СинеСтар (Зрењанин), СинеСтар (Панчево), Синеплекс Ниш, Вилин Град (Ниш), Синеплекс Крагујевац Плаза, Еуросинема (Суботица), А. Лифка (Суботица), Абазија (Суботица), Екран (Сомбор), Кварт (Краљево), Арт (Ужице), Дом Културе Чачак, Лесковачки културни центар, Културни центар Јагодина, ЛМ (Шабац), Дом културе Пирот, Културни центар Горњи Милановац, Центар за културу Ваљево, Центар за културу Бор, Центар за културу Смедерево, Центар за културу Младеновац, Центар за културу Лазаревац, Културни центар Нови Пазар, Центар за кутуру Пожаревац, Дом културе Трстеник, Културни центар Врбас, СКЦ Обреновац, Културни центар Врњачка Бања, Културно-образовни центар Бољевац, Културни центар "Младост" (Футог), Центар за културу Стара Пазова, Културно-образовни центар Грачаница, Синеплекс Приштина, Кино АБЦ (Приштина), Синеплекс Призрен, Синемарин Јуропе (Призрен), ДокуФест (Призрен), Синеплекс МНЕ Делта Сити (Подгорица), Кадмус Синеплекс (Будва), Синема 213 (Никшић), Центар за културу Тиват и путем мобилне опреме.

Радња филма смештена је у предграђе измишљеног света, а главни ликови су два брата, тинејџери вилењаци. Они ће кренути у невероватно путовање, како би открили да ли је преостало још мало магије. Из студија Пиксар Анимејшн стиже нам потпуно нов, оригиналан филм који у наше биоскопе, на редовни репертоар стиже 5. марта ове године и то у 2Д и 3Д технологији, синхронизовано и титловано.

Прочитајте ОВДЕ   све о Тарамоунт новитетима за март и април.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА