Најновије

ЏИХАДИСТИ ЋЕ СЕ СРУЧИТИ У БОСНУ И ОДАТЛЕ КРЕЋУ У НАПАД! Стручњак за безбедност: Ствара се нови концентрациони логор за Србе (ВИДЕО)

Политички аналитичар, стручњак за безбедност и тероризам у БИХ Џевад Галијашевић је прокоментарисао тренутну ситуацију у БИХ трвдећи како Странка демократске акције изазива нестабилност и продукује сукобе. Врши притисак на Уставни суд и покушава да умањи права, аутономију и државност Републике Српске које је она добила Дејтонским споразумом.

Џихадисти (Фото: Јутјуб)

Прокоментарисао је судије Уставног суда као људе "без правничког знања и без морала који желе да изазову хаос". 

Потенцијални повратак сиријских џихадиста и припадника исламистичке организације "Ал Каида" који су босански држављани и који се враћају заједно са мигрантима изазваће велики хаос у Босни. 

 "Изетбеговић изазвао кризу комуникације и кризу одгаварања у доба када је на помолу нови мигрантски талас како и уједно и мигранте користио како би променио версе слике ове државе" изјављује Галијашевић.

Политички аналитичар, стручњак за безбедност и тероризам у БИХ Џевад Галијашевић (Фото: Јутјуб)

Босна је у озбиљним проблемима јер се суочава са радикалном исламизацијом.

"Средство исламизације јесу мигранти који су, у ствари поражени војници Ал Каиде и исламске државе, то су исфрустрирани војници и џихадисти који су изгубили рат у Сирији". Сви они који долазе из Марока и Туниса су илегални азиланти чије се матичне државе не оглашавају али и људи у САД нису способни да овај мигрантски талас спрече.

Читав политички систем САД је радикално верски и у овој странци су људи који су починили разне злочине и фалсификовали диполме али за то никада нису одговарали јер се овде закон не поштује.

"Уставни суд у БИХ, као највиши правна орган у држави, је једини Уставни суд на планети који ради мимо закона" истиче Галијашевић. Овај Уставни суд ради по неким интерним правилима и доноси неки нови Устав.

САД тражи да Босна као независна држава замре и да њој управљају странци и да се народи унутар земље посвађају. 

На питање како коментарише међународну заједницу одговара како је управо међународна заједница главни кривац за ове сукобе јер их она производи. Странци су Босни нанели пуно зла а један од њих је и Ердоган који жели да Босна буде његова авлија.

Странци диктирају шта се ради овде и ми живимо у добу у коме права не постоје. 

"БИХ је концентрациони логор и за Србе и за Хрвате а Бошњаци мисле да је то решење за њих те зато подржавају ову ситуацију"

Амбасадор Америке не зна прилике у БИХ и нема право да се меша у унитрашње послове ове земље. То је срамота јер ми имамо председништво у које се налази Милорад Додик који је једини овлашћени да доноси одлуке јер не може неко тамо да доноси одлуке у име БИХ. 

Мутирана радикална верска заједница којачини живот нестабилни јесте управо СДА која никада није била странка посланика и договора с њима нема. 

Ми не желимо антиуставна решења која предлаже САД је је ово недржавно решење који они воде. Барик Изетбеговић ће наставити овим путем и њихова војска долази, то су мигранти на које он рачуна. 

Вучић води добронамерну политику и његово понашање је понашање функционера суседне државе за пример

Интервју са Џевадом Галијшевићем можете погледати у видеу испод.

О претњи црногорских шовиниста прочитајте ОВДЕ!

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА